TOP 20 IKONA LJEPOTE

Jolie i Aniston ljepotice desetljeća

29.12.2009 u 15:29

Bionic
Reading

Angelina Jolie proglašena je ljepoticom desetljeća, a njezina ljubavna rivalka Jennifer Aniston zasjela je tik do nje. Treća je džepna venera Kylie Minogue

Angelina Jolie laskavu titulu ikone ljepote desetljeća osvojila je zahvaljujući svom 'stasu i stavu'. Ispitanici u anketi Superdruga najpoželjnijima na svijetu vide i njezine putene usne, gustu kosu i jak karakter.

Brad Pitt očito zna izabrati: osvojio je prve dvije najljepše žene svijeta posljednje dekade. Najprije Jennifer Aniston, s kojom je bio u braku sve dok nije popustio pred čarima Angeline Jolie s kojom sada živi i odgaja šestero djece.

'Angelina Jolie nije konvencionalna ljepotica, no njezin čvrst karakter sjaji kroz nju i daje joj jedinstveni status u svijetu ljepote', rekao je Steve Jebson direktor iz Superdruga. Dodao je kako mu je drago vidjeti da su se na listi našle žene svih dobi i rasa, od žene neprolazne ljepote Joanne Lumley do slatkice Cheryl Cole.

Australska pop princeza Kylie Minogue treća je na listi, a slijedi je velška glumica Catherine Zeta Jones. Sve popularnija je Cheryl Cole iz benda The Girls Aloud i članica žirija popularnog britanskog showa 'X Factor', na petom mjestu.

Evo i cijele ljestvice ljepotica desetljeća:

1. Angelina Jolie
2. Jennifer Aniston
3. Kylie Minogue
4. Catherine Zeta Jones
5. Cheryl Cole
6. Scarlett Johansson
7. Keira Knightly
8. Beyonce Knowles
9. Liv Tyler
10. Halle Berry
11. Kate Winslet
12. Myleene Klass
13. Kelly Brook
14. Nigella Lawson
15. Kate Beckinsale
16. Megan Fox
17. Eva Longoria
18. Joanna Lumley
19. Holly Willoughby
20. Charlize Theron