SVE DUBLJI JAZ

Michael Douglas sve stariji uz Zetu-Jones

14.12.2009 u 14:21

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci Catherine Zeta-Jones kritiziraju da se počela oblačiti kao bakica, no na partiju u New Yorku vratila je stari sjaj. Možda bi bolje bilo da to nije učinila jer je uz ostarjelog Michaela Douglasa izazivala sažalne poglede

Noć u kojoj je otvoren novi show 'A Little Night Music' na njujorškom Broadwayu bila je u znaku glavne glumice Catherine Zeta-Zones koja je u elegantnoj crnoj, dekoltiranoj haljini do poda pokazala svoje raskošne obline.

Accessorie Catherine bio je jednostavan, jedino su se isticale naušnice ukrašena dijamantićima i biserima te crveni ruž.

Glumica se u predstavi okušala i u pjevanju kojim su oduševljene i najstručnije kritike. Čak je više kritika pokupila na račun glume.

I još je nešto posjetiteljima partija neminovno upadalo u oko, a to je Catherinina pratnja, suprug Michael Douglas, koji više nikakvim face liftingom ni bojom za kosu ne može sakriti godine. Na kraju krajeva, za koga i bi, ako ima sretan brak unatoč 25 godina razlike između njihovog i datuma rođenja njegove drage.