15 LJEPOTICA

Tko su finalistice izbora za Ford Supermodel

09.12.2009 u 14:04

Bionic
Reading

Između petnaest djevojaka, finalistica ovogodišnjeg hrvatskog izbora za Ford Supermodel Of The World bit će izabrana ovogodišnja predstavnica Hrvatske koja će otputovati na svjetski izboru u Sao Paolo

U četvrtak 10. prosinca 2009. održat će se ovogodišnje finale hrvatskog izbora Ford Supermodela. Petnaest novih lica kojima se smiješi uspješna modna karijera predstavit će se javnosti na posebnom press domjenku gdje će samo jedna od njih imati priliku predstaviti se na svjetskom izboru Ford Supermodela koji će se održati 10. siječnja 2010 u San Paolu / Brazilu.

Vlasnica licence Tihana Harapin Zalepugin i ovaj put okupila je 15 posebnih i neobičnih djevojaka te će još jednom dokazati kako kada je ljepota u pitanju njezin je odabir „nepogrešiv“.

Program će voditi modeli Anita Dujić i Tijana Šafar, dok budno oko žirija čine modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, predstavnik Ford Supermodel iz Pariza Robbert Knapp, dizajner Robert Sever, modna stilistica i producentica NIVEA Cro A Porter Slađana Divjak, modni urednici Saša Joka, Anita Vučinić Naprta, Lucija Biondić, Helena Štahan, Dubravka Prpić Znaor. O najfotogeničnijem modelu odlučivat će žiri sastavljen od fotografa Gorana Čižmešije, Gorana Matijašeca, Mare Milin, Belizara Valića, Berislave Picek, Šime Eškinje i stilista Romana Decker.

Posebno za tu prigodnu finalistice će se tijekom večeri publici i žiriju predstaviti u kreacijama afirmiranih hrvatskih modnih dizajnera.