NOVI TREND NA VIDIKU?

I Iva Šulentić skratila kosu

09.12.2009 u 07:02

Bionic
Reading

Nakon Severine, svoju je dugu kosu skratila i Iva Šulentić. Novu frizuru Iva je promovirala na predstavljanju humanitarne akcije Korak u život

Čini se da je predbalgansko uređivanje već uvelike započelo. Zvijezde su pohrlile u salone za uljepšavanje, a rezultati novih zahvata su itekako vidljivi, osobito kad je u pitanju frizura nekih od njih. Za drastičnu promjenu frizure odlučila se ovih dana Severina, koja je svoju dugu kosu značajno skratila i ležerno je razbarušila, a za njezinim se primjerom povela i voditeljica Iva Šulentić koja je također posjetila frizera i dopustila mu da eksperimentira s promjenom frizure. Iva je skratila kosu na vrlo moderni bob koji joj odlično pristaje.

Svoju novu frizuru premijerno je pokazala u zagrebačkom hotelu Sheraton gdje je održana promocija akcije Korak u život. Cilj financijski pomoći štićenicima domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji koji žele nastaviti školovanje na fakultetskoj razini. Uz Ivu Šuletić, akciju su podržali i Goran Kožulj, Toni Cetinski i Ištvan Varga.