PLJUŠTE ANGAŽMANI

Diane Kruger novo zaštitno lice L'Oreala

07.12.2009 u 15:46

Bionic
Reading

Diane Kruger pridružila se kolegicama od kojih neke već godinama rade kampanje za francusku kozmetičku kuću L'Oréal, kao što su Penélope Cruz, Beyoncé, Freida Pinto, Evangeline Lilly, Jane Fonda, Aishwarya Rai

Diana Kruger sve je traženija glumica u modnom svijetu, kao i svijetu ljepote, što potvrđuje i najnoviji angažman za L'Oreal. Ova uspješna glumica porijeklom je iz Njemačke, a glumu je studirala u Parizu. Njena prva zapaženija uloga bila je u filmu 'The Piano Player' 2002. godine. Međunarodnu slavu donijela joj je 'Troja', fim u kojem je glumila s Bradom Pittom.

Od tada je imala nekoliko važnih uloga u različitim filmovima kao što su 'Wicker Park' i 'National Treasure'. Godine 2003. bila je nominirana za nagradu César za ulogu u francuskom filmu Mon Idole, a 2006. godine za Oscara za ulogu u filmu 'Joyeux Noël'.

Nakon uloga u filmovima 'L’Age des Tenebres', 'The Hunting Party' i 'National Treasure Book of Secrets', pojavila se u iznimno uspješnom francuskom filmu 'Pour Elle'.

Ove godine pojavila se u filmu 'Inglorious Basterds', također s Bradom Pittom, koji je dobio nagradu na zadnjem filmskom festivalu u Cannesu, a sada se već priprema za triler 'Unknown White Male', gdje će glumiti s Liamom Neeson.