HITNO MORA NA OPERACIJU

Posh se zbog štikli deformirala stopala

27.11.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Godine i godine na urnebesno visokim petama, ne daj bože nižim od 15 centimetara, uzrokovale su agoniju Victoriji Beckham. Zbog deformacije kosti nožnog palca jedva hoda i ne gine joj operacija

Život na visokoj nozi Victoriju Beckham odveo je u probleme s nogama i hitno mora na operaciju. Narušeno je i njezino savršeno uspravno držanje, pa hoda pogrbljeno.

Iz krugova Vickynih prijatelja procurilo je da stavlja led na noge i vježba dok leži, u očajničkom pokušaju da izbjegne kirurški zahvat.

Jimmy Choo, Fendi, Antonio Berardi, Louboutin, Giambattista Valli samo su neki od dizajnera cipela s vrtoglavim petama koje je bivša Spice Girl obožavala, čak i za šetnje sa  sinovima.

'Njezin suprug David u ovom trenutku također dobiva injekcije protiv bolova zbog ozljede noge, tako da su oboje u nezavidnom položaju', piše Daily Mail. No to gospođi Beckham još nije dovoljno upozorenje, već i dalje uporno tvrdi da je ne zanimaju ravne cipele.

'I dalje mrzim balerinke ako nisu na nogama balerine isključivo tijekom nastupa', izjavila je, 'ja osobno uopće ne mogu hodati u njima. Volim pete i točka.'

Ako će morati na operaciju, visokih peta će se morati odreći na najmanje dva mjeseca i užasnuta je od straha da će to narušiti njezin izgled po posljednjim trendovima te da će pred svijetom odjednom izgledati preniska.