BEAUTY NOVITETI

Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu

26.11.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Međunarodni sajam zdravlja, kozmetike, pribora i opreme za salone Dani ljepote održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 29. studenoga

Pozicioniran kao najznačajnije mjesto susreta tržišta i struke u široj regiji, sajam Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu okuplja profesionalce iz kozmetičke branše, proizvođače, trgovce, kupce preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, studijima za njegu ljepote, te sve za one koji brinu o ljepoti i zdravlju u cjelini.

Sajam donosi uvid u vrlo široko područje kozmetike, preparata za njegu kose, wellnessa, industrije sunčanja, medicine u službi ljepote te ostalih područja koja pridonose zdravom životu i njegovanom tijelu. Izlagači na sajmu Dani ljepote prezentirat će profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za osobnu upotrebu, laserske i ostale uređaje, dekorativnu kozmetiku, preparate za njegu lica, tijela, ruku, nogu, kozmetiku i boje za kosu te ostale proizvode, aparate, uređaje, opremu i pribor namijenjen kozmetičkim i frizerskim salonima te wellness i fitnes centrima.

Na pozornici u petom paviljonu održavat će se stručna predavanja i prezentacije gdje će posjetitelji moći upoznati novosti i trendove u svijetu njege i ljepote. Već tradicionalno, održat će se i natjecanje u dizajniranju noktiju i natjecanje u make-upu, na temu 'nove osamdesete' koje se organizira u suradnji s Modnim učilištem PROFOKUS. Natjecati se mogu: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti, osim profesionalnih vizažista sa stažom dužim od tri godine.

Više informacija potražite na stranicama Zagrebačkog velesajma.