NEPRIMJETNO PREKRIVANJE

Tekući puder Max Factor Second Skin

25.11.2009 u 14:06

Bionic
Reading

Novi tekući puder Max Factor Second Skin, s inovativnom formulom, prilagođava se vašoj koži. Pruža potpuno prekrivanje tokom cijelog dana, a gotovo je neprimjetan. Zahvaljujući novoj tehnologiji postignut je savršen sklad pudera i kože. Rezultat je prekrasan izgled kože

Otkrijte novi tekući puder Max Factor Second Skin – s inovativnom formulom koja se prilagođava koži. Pruža potpuno prekrivanje, a gotovo je neprimjetan. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji Second Skin puder savršeno prekriva, a na koži ostavlja osjećaj lakoće.

Žene žele dobiti kompliment za ljepotu svoje kože, a ne kompliment za svoj novi puder. Žele biti sigurne da će, koliko god izbliza budu promatrane, vidljiva biti samo prekrasna koža, bez tragova linija pudera između lica i vrata, mrlja i efekta 'maske' na licu. Uz to, ponekad neki tekući puderi daju osjećaj težine na koži. Njihova tajna želja je tekući puder koji će naglasiti ljepotu kože, biti neizmjerno nježan i lagan, a gotovo nevidljiv čak i izbliza.

* Kako djeluje tehnologija Second Skin?

Prvo, mješavina višebojnih pigmenata visoke rezolucije u formuli pudera prekriva nepravilnosti, a u isto vrijeme reflektira prirodan multikromatski izgled kože.

Drugo, formula pudera ima visoku prilagođenost koži – sadrži istu količinu vode kao i ona sama, što odgovara njenoj površinskoj energiji, potpuno prianjajući uz njezinu površinu. Rezultat je potpuno prekrivanje, a gotovo neprimjetna podloga.