'SVE ZA NJU'

Plesom oko šipke protiv raka dojke

23.11.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Ana Kuhanec, kreatorica Ana's Sensual fitnessa i Tomislav Dolenec snimili su kalendar za 2010. godinu. Sav prihod od prodaje kalendara namijenjen je udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke 'Sve za nju'

Ana Kuhanec, kreatorica Ana's Sensual fitnessa, zajedno sa svojim timom na nekoliko dana dvoranu je zamijenila fotografskim setom, te je u suradnji s fotografom Tomislavom Dolenecom nastao 'Ana's Sensual fitness kalendar za 2010. Godinu'.

Sav prihod od prodaje kalendara u prosincu će biti uručen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja 'Sve za nju'.

Ana's Sensual tim već tradicionalno nastoji humanitarnim akcijama pomoći ženama kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine odlučili ovakvom akcijom podržati aktivnosti upravo udruge 'Sve za nju' koja se bavi radom na podizanju svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke te brojne oblike pomoći koja je neophodne svakoj ženi od trenutka dijagnoze raka dojke, operacije, u razdoblju terapijskih tretmana, pa sve do konačne potpune rehabilitacije.

Broj novooboljelih i umrlih žena od raka dojke u Hrvatskoj još uvijek je nažalost u porastu. Naime, prema posljednjim podacima, u našoj je zemlji broj godišnje oboljelih žena oko 2300.

Atraktivan kalendar biti će tiskan u ograničenoj nakladi od 500 komada. U akciju se mogu uključiti svi, a više informacija o kalendaru, kao i načinu sudjelovanja u humanitarnoj akciji pronađite na stranici www.ana-sensual.com