NEZGODAN PRIZOR

Rihanna pokazala gaćice i noge pune celulita

17.11.2009 u 14:03

Bionic
Reading

Rihanna je zadivila fanove u Londonu tajnom pretpremijerom svog novog albuma, no večer je završila manje spektakularno jer je prilikom ulaska u limuzinu nehotice na vidjelo izbacila gaćice i - celulit

Pop zvijezda Rihanna promovirala je svoj novi album na akademiji Brixton, a zatim se provodila na ludom partiju u noćnom klubu Mahiki, ali se očito malo previše opustila. Kada je u jutarnjim satima ulazila u svoju limuzinu, servirala je pravi desert paparazzima, uzalud pokušavajući zadržati častan dojam.

Njezina crvena mini haljina pokazala se kao malo prekratka, a mondene cipele kao malo previsoke, što je rezultiralo nezgodnim prizorom. Fotke njezinih celulitnih bedara pod povećalom osvanule su u  svjetskim medijima, a jednako toliko pozornosti privukle su i njezine gaćice koje je uspjela pokazati zbog prekratke haljinice.

Svi koji ovoj 21-godišnjakinji zavide na besprijekornoj liniji dobili su potvrdu da i za čarobne zvijezde postoji krivi kut snimanja.

Rihanna je partijala sa svojim glazbenim mentorom Jay-Z-jem i njegovom suprugom, pjevačicom Beyonce, koja je došla ravno s nastupa u O2 Areni.