NA LJEPOTI SE NE ŠTEDI

Leonardo DiCaprio puno troši na kozmetiku

13.11.2009 u 10:53

Bionic
Reading

Nisu samo žene sklone trošiti puno novca za ljepotu, jer ni Leonardu DiCapriju nije strano potrošiti veću svotu za kozmetiku

Maska za lice, krema za područje oko očiju, razni losioni protiv bora, kreme za hidrataciju i toneri, samo su neki od proizvoda na koje je Leonardo DiCaprio potrošio oko tisuću eura kupujući u jednom kozmetičkom dućanu. Tridesetpetogodišnji glumac priprema se za novu ulogu u filmu 'Inception' zbog koje se mora dovesti u top formu i izgledati što mladolikije. Odlučio se tako boriti i protiv bora pa se bacio u kupovinu proizvoda za ljepotu.

'Leonardo je postavljao puno pitanja o proizvodima, a najviše su ga zanimale kreme protiv bora', rekla je prodavačica. Njegov glasnogovornik kasnije je pak izjavio kako je Leo kupovao kozmetiku za poklon, a ne za sebe.
 

 

Za ulogu u novom filmu Leonardo je morao smršaviti 15-ak kilograma kako bi izgledao fit.

'Leo je morao smršaviti najmanje 15 kilograma. U zadnje vrijeme nakupio je dosta suvišnih kila i izgleda pomalo mlohavo, što nije nimalo dobro, osobito kad se uzme u obzir da kamera dodaje kilograme', rekao je povjerljiv izvor za Radar Online.