I HRVATI U KLUBU

Norvežanke i Šveđani najljepši na svijetu

11.11.2009 u 11:05

Bionic
Reading

Švedska, Brazil i Norveška zemlje su s najljepšim stanovnicima, a na samom začelju su Nijemci i Britanci. Ocjena je to web sitea, čiji član kluba može postati samo osoba koju se ocijeni iznimno lijepom, a u kojem ima i Hrvata

Ako želite pokušati postati član kluba websitea BeautifulPeople.com, pošaljite svoju fotografiju i kratki osobni profil – vašu će atraktivnost procijeniti postojeći članovi suprotnog spola te vas primiti ili odbiti.

Prihvaćanje ili odbijanje članovi rangiraju ovako: 'Da, definitivno', 'Hmmm, da, u redu', 'Hmmm, ne, baš i ne' i 'Ne, definitivno ne'.

Norvežanke se smatraju najljepšim ženama na svijetu, a prihvaćeno ih je čak 76 posto, dok su najzgodniji muškarci oni iz Švedske, a u klub je ušlo čak 65 posto prijavljenih.

Britanci su na samom dnu po prihvaćanju, jer članicom je ove godine postala svaka sedma žena (15 posto) i tek svaki osmi muškarac (12 posto). Ili, još konkretnije, prijavilo ih se čak 295.000, a u klub lijepih ušlo ih je 35.000.

Web site je pokrenut 2002. godine u Danskoj, i otada se projekt širio i na druge zemlje. Za cijeli se svijet otvorio 26. listopada ove godine, otkada je primio 360.000 novih članova iz 190 zemalja svijeta, a odbio ih čak 1,8 milijuna, odnosno 83 posto!

Pokušajte, i Hrvatska je na popisu!