ZA 'MLAĐI' DEKOLTE

Grudnjak protiv bora

05.11.2009 u 11:18

Bionic
Reading

Bore na licu nisu jedina muka mnogih žena. Jednako neželjene su i bore na dekolteu koje se s godinama javljaju između grudiju. Novi grudnjak protiv bora rješava i taj problem

Grudnjak koji 'pegla' bore

La Decollette novi je hit u svijetu donjeg rublja, a svoju popularnost duguje navodnom peglanju bora u području dekoltea. Ovaj neobičan grudnjak, za razliku od uobičajenih modela na kakve smo navikli, grudi ostavlja slobodnima, a učvršćuje središnji dio između njih.

Nosi se tijekom noći i sprečava da se prostor među grudima 'gužva' pod pritiskom teških dojki, osobito prilikom spavanja u bočnom položaju.

Bore nagrđuju dekolte

  

 

 

 

 

 

'Na tržištu postoji dovoljan broj seksi grudnjaka. Ovo nije jedan od njih, ali vam može pomoći da održite svoj dekolte što poželjnijim i mlađim. Duboka bora u dekolteu nastaje pod pritiskom grudiju dok spavamo. Što ste stariji, bore su dublje i vidljivije i treba im više vremena da se povuku. A onda se u nekom trenutku više ne povlače. La Decollette djeluje tako da grudi drži razmaknute pa neželjene bore neće nastati', objasnila je nizozemska dizajnerica Rachel de Boer, koja potpisuje ovo neobično pomagalo u borbi protiv bora.