Ljepota NIKOLINA PIŠEK:

'U mladosti sam bila darkerica'

U intervjuu za tportal Nikolina Pišek otkriva zašto ne priznaje kreme kojima cijena prelazi 50-ak eura, zašto žudi za svojim omiljenim beauty ritualom - spavanjem te koje bi grijehe iz prošlosti, u vezi sa šminkanjem, najradije zaboravila

1. Koliko vremena dnevno posvećujete uljepšavanju?

Nažalost, sve manje i manje, u obrnutoj zavisnosti sa slobodnim vremenom koje je sve reduciranije i počinje graničiti sa znanstvenom fantastikom. Čišćenje lica, tonik, neki serum, hidratacija i to je to.

2. Što se obavezno nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici?

Sve. Vlažne maramice, make up, češalj, reklamni uzorci krema, mlijeka za čišćenje, sve. Sportski sam aktivna gotovo svaki dan, a nakon što se uneredim, moje obaveze ne prestaju, pa nastojim ne izgledati zastrašujuće za okolinu. Isto tako, često sam na putu, nikada ne znam što ću zaboraviti, a moglo bi mi zatrebati.

3. Koji je vaš omiljeni kozmetički proizvod?

Hidratantna krema. Spas i ljeti i zimi.

4. Kojoj ste kozmetičkoj kući vjerni?

Niti jednoj i svima istovremeno. Mijenjam proizvode kada god poželim, zadržim se ako baš hoću na nekome, no jedno im je zajedničko - cijena. Ne priznajem kreme kojima cijena prelazi 50-ak eura, mislim da previsoka cijena ne znači i spektakularan učinak. Za visoka očekivanja postoji nešto drugo - estetska kirurgija!

5. Što smatrate neukusnim kad je make-up u pitanju?

Sve što sam prakticirala u svojim počecima: kreč-bijeli puder, debeli crni tuš na kapcima, smeđe-crveni ruž, i to zamislite sve - ODJEDNOM! Za svoju ispriku, samo ću navesti, furala sam se na darkericu.

6. Posjećujete li često kozmetičarku?

Ne, nekoliko puta sam, uz najbolju namjeru, krenula i odustala. O tretmanima mislim sve najbolje, ali ja sam nestrpljiva horoskopska ovca, sat-dva ležanja na stolu, desetak puta uzastopce da bi se vidjeli ikakvi rezultati, meni se ne čini kao primamljiva opcija.

7. Koji je vaš omiljeni beauty ritual?

Onaj koji je ujedno i najnedostižniji - spavanje. Na primjer, ovaj intervju pišem u dva ujutro, nakon nekoliko tjedana odgađanja. Sutra, tj. danas se moram dići u sedam jer vozim kćer u školu. Mislim da sam vam ilustrirala situaciju.

8. Koristite li neki stari prokušani recept za njegu?

Nažalost, ne. A i budući da sam oduvijek bila hi-tech fan, draža su mi neka modernija, agresivnija rješenja. Svako vrijeme nosi svoje.

9. Koji je vaš omiljeni parfem?

Klasični Gucci, seksi i pomalo orijentalan zimi; Bvlgari Omnia vrlo baby puderast i onako baš-sam-izašla-ispod-tuša, Shiseido Energize, nevjerojatno nježan i sofisticiran. I tako već godinama.

10. Koliko se razlikuje vaša šminka privatno i poslovno?

Podosta. U debljini nanosa, količini preparata, upotrebi boja i dodataka, tipa umjetnih trepavica.

11. Koristite li kreme protiv celulita?

Jedina krema kojoj vjerujem je traka za trčanje.

12. Otkrijte svoju malu beauty tajnu!

Još je pokušavam osmisliti. Možda za koju godinu...
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više