BEŽIVOTNE PRIKAZE

Penelope Cruz i Nicole Kidmanpretjerale s Photoshopom

13.10.2009 u 15:16

Bionic
Reading

Zvijezde novog filmskog mjuzikla 'Nine', Nicole Kidman, Penelope Cruz, Marion Cotillard i Kate Hudson, osvanule su na naslovnici magazina Vogue u prilično bizarnom izdanju

Četiri glumice koje su dosad bezbroj puta proglašavane najpoželjnijim ljepoticama, zahvaljujući Photoshopu, gotovo su neprepoznatljive. Iako su rane dvadesete odavno iza njih, glumice su uz obilatu pomoć Photoshopa uređene tako da izgledaju kao mlade djevojke, a neprirodnosti fotografije dodatno doprinosi i tehnika korištena prilikom slikanja. Iako su prikazane zajedno, gotovo zagrljene, glumice su zapravo fotografirane odvojeno. To, doduše, nije prvi put da se Anne Leibovitz poslužila tom tehnikom, no ovaj put rezultat nije baš na njenoj uobičajenoj razini. Umjesto da izgledaju pune života, glumice više izgledaju kao beživotne vampirice. Niti jedna od njih ne baca čak ni najmanju sjenu oko sebe. 

'Nine' je inspiriran filmom Federica Fellinija '8 ½', a govori o redatelju (glumi ga Daniel Day-Lewis) koji proživljava krizu srednjih godina i pokušava balansirati između filma koji radi i svih žena u svojem životu. Marion glumi njegovu suprugu, Nicole filmsku zvijezdu i njegovu muzu, Penélope glumi ljubavnicu, a Kate novinarku.