Ljepota VIRTUALNI IZBOR LJEPOTE

Hrvatska bira prvu Miss Facebooka

Osječanin Zvonko Horvat je u trenucima dokolice u kolovozu osmislio veliko natjecanje za Miss Facebooka. Finale se očekuje u prosincu, kad će biti izabrana najljepša Hrvatica na najvećoj društvenoj mreži

Zvonko Horvat, literarni agent iz Osijeka, organizirao je na jednoj od najvećih internetskih društvenih mreža prvi izbor za Miss Facebooka u Hrvatskoj. Pod motom 'Ljepotom protiv recesije', Horvatova je namjera bila uljepšati ružna recesija vremena u Lijepoj Našoj, piše Slobodna Dalmacija.

Za razliku od ostalih izbora ljepote, u ovom nije cilj biti najljepša ili najzgodnija. U obzir dolaze sve osobe ženskog spola podijeljene u četiri dobne kategorije – od 18 do 25 godina, od 25 do 35, od 35 do 45 te od 45 godina naviše.

Buduće virtualne misice moraju poslati tri fotografije, jednu od struka naviše, a dvije na kojoj se vidi cijelo tijelo. Žiri će, osim fotografijama, posebnu pozornost pridati i odgovorima na pažljivo osmišljena pitanja, osobito onim duhovitim.

U žiriju se zasad nalaze osječki novinar Ivo Šibalić i Nera Ban, pjevačica iz Splita, a za samo finale planira uključiti i poznate osobe iz hrvatskog javnog života poput Blanke Vlašić, Mirka Fodora, Dreleta i druge.

Prijave se primaju do kraja listopada, a zasad ih je pristiglo već 90 komada.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više