SCARLETT JOHANSSON:

'Ne bih preživjela veći gubitak težine'

30.09.2009 u 11:41

Bionic
Reading

Scarlett Johansson sva je izvan sebe jer se mediji mjesecima bave nagađanjima o njezinoj kilaži. Boli je činjenica da je prozivaju zato što je izgubila ponešto od svojih oblina te je za Glamour otkrila 'svoju istinu'

...i Scarlett u ožujku ove godine
Scarlett u kolovozu...

'Dugo su kružile glasine da sam naglo izgubila osam kilograma. Na svoju visinu i neku svoju uobičajenu težinu, nikada ne bih mogla izgubiti toliko', rekla je 25-godišnja glumica Scarlett Johansson za Glamour, na čijoj se naslovnici pojavila u ležernoj bijeloj kratkoj majici koju navlači rukama preko strateških mjesta na tijelu…

'Ne mogu se zagledati u nekoga tko je visok 180 centimetara i ima 58 kilograma i reći: 'Želim takvo tijelo!' To jednostavno nije moguće, nije svatko građen za ono što nazivamo idealnim proporcijama, ne pristaje to svakome', rekla je Scarlett, koja je najmanje 20 centimetara niža od visine koju je navela te se svaki njezin kilogram manje itekako vidi. 'Prihvatila sam svoje tijelo. Čovjek mora raditi s onim što ima', naglasila je Scarlett.

Johansson je na proljeće doista smršavjela, ali kako kaže, svega nekoliko kilograma, za potrebe filma 'Iron Man 2', kako bi mogla ležerno obući crni kombinezon od likre kao Crna udovica. U tom ćemo je izdanju u kinima moći gledati od idućeg proljeća.

Unatoč tome što joj je figura na zavidnom nivou, Scarlett priznaje da se užasava nastupa na crvenom tepihu. 'Uvijek se savršeno dotjeram, ali ipak se uvijek iznova znojim, lupa mi srce, imam napadaje panike. Ne mogu si pomoći', iskrena je Scarlett.