TAJNA JE U PRAVOJ MJERI

Michelle Obama slaba na hamburger i pomfrit

29.09.2009 u 10:01

Bionic
Reading

Prva američka dama Michelle Obama otkrila je da se u ime vitke linije ne odriče ni prženih krumpirića, ni hamburgera, ni pite. Kada bi znala da ih više nikada ne smije jesti, pala bi u depresiju, pa radije poštuje 'pravu mjeru'

Barack i Michelle Obama

Michelle Obama, supruga američkog predsjednika Baracka Obame, bez suzdržanosti je za Prevention magazine priznala da voli jesti pomfrit, dobar hamburger, a utopila bi se i u pitama.

'Pazim da sva ona 'zabranjena hrana' ne budu baš potpuno uklonjena iz naše kuhinje. Bila bih u depresiji kad bih mislila da nikada više ne mogu jesti ono što volim, poput prženih krumpirića, hamburgera, pitu da i ne spominjem', rekla je 45-godišnja Michelle Obama.

'U Bijeloj kući imamo odlične pekare i, za sve koji vole pitu, ona se nađe na stolu uz baš svaki obrok. Za mene je to veliki izazov, ali morala sam postaviti granice. Zasad to dobro balansiram', kaže Michelle.

Ipak, za svoju sasvim pristojnu liniju, prva dama Amerike priznaje da mora podosta vježbati.

'Imam više vremena za vježbanje, osobito otkako su djeca porasla. Bilo je razdoblja, konkretno baš uoči početka kampanje, kada sam bila u zaista tip-top formi', kaže Obama i dodaje da pazi da i njezine dvije kćeri odrastu u zdravim uvjerenjima:

'Također, ne želim da moje djevojčice budu opsjednute hranom. Nemamo kućno pravilo 'bez junk hrane', samo želim da znaju razmišljati o svom izboru. Kada moja starija kći pita: Mogu li dobiti pite? odgovorim joj: Jesi li je jela jučer? Dobro, što misliš o tome? I onda sama dođe do zaključka i kaže: U pravi si, ne bih trebala jesti pitu svake večeri.