KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

One su živi dokaz da je ljepota nasljedna

12.10.2014 u 08:00

  • +4

Mame i kćeri

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Odnos majke i kćeri uvijek je poseban, a sigurno ništa nije drugačije ni u obiteljima slavnih ljepotica, osim što su ponekad pod povećalom javnosti

Djeca slavnih nerijetko imaju pokoju privilegiju više, ako ništa drugo, mogu upoznati prave ljude u pravom trenutku ako žele ići stopama svojih roditelja. I to upravo dokazuje nekoliko primjera poput glumice Dakote Johnson ili Rainey Qualley. Sve mlade ljepotice najveći su uzor očito pronašle baš u svojim slavnim majkama, jer su se odlučile baviti istim poslom.

Jedna od najljepših žena i jedan od prvih top modela na svijetu Cindy Crawford ima sina i kćer. Lijepa Kaya nevjerojatno podsjeća na svoju mamu pa će možda jednog dana krenuti njezinim stopama. Čak i ako se ne odluči krasiti naslovnice časopisa, Kaya će sigurno pomagati majci u tvrtki kozmetičkih proizvoda Meaningful Beauty. Mediji procjenjuju da samo od prodaje kozmetike moćna i lijepa Cindy zarađuje oko 100 milijuna dolara godišnje.

Glumici i modelu Dakoti Johnson gluma je u krvi jer su joj roditelji Melanie Griffith i Don Johnson odavno u svijetu filma. Plavokosa Dakota na filmskom je platnu debitirala 1999. u filmu 'Crazy in Alabama', a zanimljivo je da je glumila s polusestrom Stellom Banderas.

I Andie MacDowell ima već odraslu kćer Rainey Qualley. Njih dvije nerijetko se zajedno pojavljuju na raznim događanjima. Baš poput majke, Rainey također njeguje dugu tamnu kosu i bavi se glumom.

Jerry Hall svakako se može pohvaliti prelijepom kćeri Georgiom May Jagger. Njezin otac slavni je pjevač grupe Rolling Stones Mick Jagger pa lijepa Georgia ima sve preduvjete za uspjeh.

Možda vam ime Elettra Wiedemann ne zvuči odmah poznato, ali ova lijepa manekenka zapravo je kći talijanske modne ikone i glumice Isabelle Rossellini. Njezin otac Jonathan Wiedemann također je bio maneken, a Elettra se prije dvije godine udala za Jamesa Marshalla.