Ljepota NOVA FRIZURA ZA NOVU ULOGU

Bojana Gregorić skratila je kosu

Za potrebe nove uloge Bojana Gregorić-Vejzović drastično je skratila kosu. Nova dječačka frizura pomoći će joj da što bolje prikaže lik gradonačelnice Julijane Vitezović u novoj telenoveli 'Dolina sunca'

Premda redatelj Branko Ivanda to nije zahtijevao, za ulogu gradonačelnice Julije Vitezović u novom serijalu 'Dolina sunca' 36-godišnja zagrebačka glumica Bojana Gregorić-Vejzović drastično je promijenila imidž. U serijalu produkcijske kuće Ring Multimedia, koji će se već ovog mjeseca početi emitirati na HTV-u, bojanu ćemo gledati s posve kratkom dječačkom frizurom.

Bojana je kratku kosu zadnji put imala u osnovnoj školi. Tada su joj zbog frizure govorili da izgleda kao dečko, no danas na račun nje dobiva brojne komplimente. 'S kratkom se kosom osjećam odlično i sumnjam da ću uskoro poželjeti ponovno je pustiti', otkrila je glumica u intervjuu za Gloriju. 'Glumački posao često diktira do koje se mjere možemo mijenjati, no za dobru ulogu bila bih spremna i obrijati glavu. Promjene su zabavne i volim eksperimentirati, no uloge me u tome više koče nego što mi to dopuštaju', zaključila je Bojana, supruga glumca Enesa Vejzovića (31), s kojim ima trogodišnjeg sinčića Raula.

'Moj muž me voli u svim izdanjima, sviđa mu se sve što odjenem', rekla je također u intervjuu za Gloriju, pa ne treba sumnjati da je zadovoljan i njenom novom frizurom.

Više o Bojani Gregorić-Vejzović, njenoj novoj ulozi i modnim uzorima i navikama pročitajte u novom broju Glorije.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više