NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam The One BB balzam za usne

02.10.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Usne je baš kao i tijelo potrebno nagraditi dnevnom dozom hidratacije. Hladnije vrijeme, manjak vlage, stres i česti boravak u zatvorenim prostorijama, također utječu na izgled naših usana. Isušenost i neugodan osjećaj stalne zategnutosti kože usana samo su neki od znakova njihove dehidriranosti.

Kao priprema za jesenske dane Oriflame kozmetika u svom novom katalogu predstavlja novitet za usne koji će ih učiniti mekanima i nježnima, a zahvaljujući svojoj nježnoj boju istovremeno će pojačati prirodnu boju usana i dati im dodatni sjaj.

The One BB balzam usnama daje više – make up i njegu u jednom proizvodu! Balzam posvjetljuje, omekšava, štiti i kontinuirano hidratizira usne. Neutralne je nijanse s bisernim efektom i mikrosferama na biljnoj bazi pri čemu ostavlja gladak dojam na površini usana.

Korištenje The One BB balzama usnama pruža osjećaj ugode već prilikom nanošenja. Štiti ispucale usne i umanjuje pojavu finih linija, te je namijenjen za svakodnevni make-up.

The One BB balzam za usne dostupan je u novom katalogu Oriflame kozmetike ili na web stranici www.oriflame.hr, po cijeni od 54,00 kn.

Tportal.hr svojim čitateljicama poklanja tri The One BB balzama za usne!

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 9. listopada.

Nagradu su osvojile:

Iva Verstovšek
Maja Puceković
Ivka Salopek

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.