SLAVI ROĐENDAN

Kako se s vremenom mijenjala senzualna Catherine Zeta-Jones

25.09.2014 u 12:28

  • +6

Catherine Zeta-Jones

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa velška glumica i oskarovka Catherine Zeta-Jones danas slavi 45. rođendan. Iza sebe ima uspješnu karijeru, zlatni kipić za mjuzikl 'Chicago', suprug joj je Michael Douglas i mama je dvoje djece

Kada bi radila reviziju svog života, mogla bi zaista biti zadovoljna. Osim osobnog i profesionalnog uspjeha, zbog ljepote je redovito bila i na listama najljepših žena. I sada sa 45, Catherine se zna nositi s godinama - njezine su odjevne kombinacije hvaljene, a šarm osvaja istim intenzitetom.


Ona pak sama otkrila je kako je ponekad nesigurna.

'Imam slomljen nos, popucale kapilare i uvijek pitam supruga izgledam li debelo u haljini. Vidite li tu mrlju na mome licu', izjavila je svojedobno glumica, s kojom se većina ipak ne bi složila.

Zanosna crnka s imidžom nije pretjerano eksperimentirala, a svoju tamnu kosu za neke je prilike znala jedino malo posvijetliti. Djeluje damski stil s prizvukom seksipila koji, i da hoće, ne može sakriti. Odlično izgleda u glamuroznim haljinama kojima uglavnom ističe dekolte. A većina vjerojatno pamti provokativan korzet u filmu 'Chicago'.

Kako se s godinama mijenjala lijepa glumica, pogledajte u fotogaleriji.