ZGODNA LI JE

Ova ljepotica postat će poznatija od brata

12.09.2014 u 21:52

Bionic
Reading

Ana Draganja otputovala je na Cipar kako bi predstavljala Hrvatsku na najprestižnijem natjecanju za modeling u svijetu - Fashion TV Model Awards - koje će se održati od 11. do 18. rujna 2014. godine

Natjecateljice iz cijelog svijeta smještene su u prestižnom Rocks hotel & casinu u Kyrenii, gdje će se finalna večer i proglašenje pobjednice održati 14. rujna 2014. godine, a direktan prijenos natjecanja moći će se pratiti na Fashion TV-u.
Zahvaljujući ShowBizzMagazin.hr-u i Fashion TV-u, između 13 profesionalnih modela izabrane su tri najperspektivnije u Hrvatskoj, a to su Ana Draganja, Ena Kiralj i Andrea Taradžić. No uprava Fashion TV-a u konačnici se odlučila za Anu Draganju kao predstavnicu Hrvatske.


Da hrvatska predstavnica zablista na finalnoj večeri, brinu se najbolje hrvatske modne dizajnerice Martina Felja i Matija Vuica.

Matija Vuica odlučila je da Draganja zablista u modelu haljine koju je nosila Severina Vučković na svojoj posljednoj turneji, dok je Martina Felja također pripremila nekoliko ekskluzivnih modela kakve nosi i Khloe Kardashian, s čipkom po kojoj je prepoznatljiva, za partyje Fashion TV-a.
Podsjetimo, prestižno natjecanje za hrvatsku predstavnicu održano je 29. lipnja 2014. godine s početkom u jednom od najljepših hotela na Jadranskoj obali - Radisson Blu Resortu Split.

Lijepa Ana, studentica hrvatskog jezika i pedagogije te sestra Duje Draganje, ponosna je na svoj uspjeh. 'Radujem se odlasku, a očekujem da ću se zabaviti te steći nova iskustva i poznanstva', rekla nam je Ana i dodala da joj je obitelj najveća podrška. 'Podupiru me i roditelji, brat i sestra. Oduvijek si svi pomažemo i snažimo jedno drugo u svemu čime se bavimo. Složni smo i bez njih nikako ne bih mogla', objasnila nam je Ana, naglasivši da joj je fakultet na prvom mjestu, a tek onda manekenstvo.