NAGRADNJAČA

Bliss studio vas nagrađuje

01.09.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Moderan način života obilježen žurbom i svakodnevnim stresom na vašem će zdravlju i raspoloženju zasigurno ostaviti trag, a brojne obaveze koje su vas otpratile na nedavno završeni godišnji odmor, dočekale su vas i na povratku. Kako biste svom tijelu vratili silno potrebnu energiju i duhu njegovu poletnost, mnogi će se od vas odlučiti na bijeg u vlastiti kutak mira.

Bliss Spa zona pruža osjećaj potpunog blagostanja i vraća toliko potreban odmor duše i tijela, a sudjelovanjem u nagradnom natječaju i uz malo sreće od sada zajedno sa svojim prijateljima možete uživati u svim njezinim povlasticama.

Bliss Spa zona
nastavlja starorimsku tradiciju opuštanja, nudeći priliku odvajanja od nepovoljnih utjecaja vanjskog svijeta i uživanja u čarima sauna i jacuzzija, a za optimalan učinak na duh i tijelo stručnjaci preporučuju njihovo korištenje jedanput tjedno. Blagodati Spa zone iskusile su i brojne poznate osobe uživajući u spa tretmanima i Blissovim zlatnim rukama u samom centru Zagreba. Među njima je i glumica Iva Mihalić, zaštitno lice Bliss studija.

'Bliss je moje omiljeno spa odredište jer na jednom mjestu pronalazim sve što mi treba za održavanje lijepog i njegovanog izgleda te psihofizočke kondicije koja mi je, zbog prirode mog zanimanja, od iznimne važnosti. Trenuci provedeni u Blissu predstavljaju kvalitetno vrijeme posvećeno samo meni u sklopu kojeg u potpunosti regeneriram svaki dio svoga tijela i zahvaljujući kojima uspijevam dati sve od sebe, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu', istaknula je glumica Iva Mihalić.

Kako bi odlazak u Spa zonu bio doista nezaboravno iskustvo, Bliss studio je korisnicima svojih usluga omogućio kombiniranje komplementarnih tretmana kao što su aroma masaže, a za posebne prilike kreirane su i tri vrste paketa - CELEBRATE, PARTY i BRIDE TO BE. Neovisno o razlogu slavlja, Bliss će korisnicima svojih usluga pružiti jedinstven beauty tretman uz zdrav zalogajčić i čašu šampanjca u što se mogu uvjeriti i sudionici kreativnog nagradnog natječaja na Facebooku u razdoblju od 1. do 14. rujna 2014.

U blagodatima Blissove Spa zone ili nekoj od usluga studija moguće je uživati uz par jednostavnih koraka, a sve počinje zabavnom fotografijom s najboljim prijateljima. Fotografiranjem nekog od Blissovih tretmana u kućnoj izvedbi, objavljivanjem fotografije na službenoj Facebook stranici Bliss studija te marljivim skupljanjem lajkova i shareova sudionici natječaja imaju priliku osvojiti CELEBRATE paket u vrijednosti do 1 200 kn ili poklon pakete u vrijednosti do 500, odnosno 300 kuna. Već sredinom rujna pobjednici će se moći prepustiti čarima Spa zone i Blissovim zlatnim rukama koje će im omogućiti potpuno zadovoljstvo i opuštanje.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio dva poklon bona za studio Bliss u vrijednosti od 100kn!

Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 8. rujna.

Poklon bon su osvojili:

Sandra Ćurčić
Ruža Rošić