NEVJEROJATNO LIJEPA

Rodila prije tri mjeseca, a tijelo joj je čisto savršenstvo

28.08.2014 u 20:10

Kristin Cvallari

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Američka voditeljica Kristin Cavallari priznaje kako je vrlo stroga po pitanju dijete i vježbanja, a to se doista i vidi. Ova 27-godišnja ljepotica rodila je prije tri mjeseca drugo dijete, a ona uske haljine nosi bez problema dok je njezina linija je besprijekorna

Odjevena u nevjerojatno usku svjetlo plavu haljinu koja ne trpi nedostatke, američka voditeljica Kristin Cavallari stigla je na snimanje emisije 'Good Morning America'. Uska haljina, koju je maštovito kombinirala sa štiklama leopard uzorka, naglasila je svaki centimetar njezinog tijela.

No, uska haljina koja ništa ne skriva te beskompromisno pokazuje tijelo za Kristin ne predstavlja problem. Naime, ova plavuša izgled nevjerojatno dobro.

Ova ljepotica drugo dijete rodila je prije svega tri mjeseca, te se u rekordnom roku vratila u formu. Nedavno je priznala kako jako strogo pazi kakvu hranu jede, te da uvijek čita natpise na ambalaži namirnica. Kako bi se nakon poroda u rekordnom roku od 12 tjedana vratila u formu, Kristin je slijedila strogi režim prehrane. Osim vježbanja i zdrave prehrane, 27-godišnja ljepotica kaže kako dobar izgled duguje i dobrim genima koje je naslijedila od svoje majke.