'BOOTY'

Ova fotka je nešto najseksi što ste vidjeli u posljednje vrijeme

26.08.2014 u 19:11

Bionic
Reading

Jennifer Lopez prava je majstorica u privlačenju pažnje, a ovoga puta maštu mnogih zagolicala je fotkom na Instagramu kojom najavljuje novi singl snimljen u duetu s repericom Iggy Azalea

Jennifer Lopez doista zna kako izvući najbolje iz loše situacije. Naime, najnoviji album naziva A.K.A. 45-godišnje pjevačice bilježi jako lošu prodaju, a J.Lo se dosjetila kako povećati popularnost svog novog singla 'Booty'.

Originalno je singl snimila u duetu s Pitt Bullom, no sada ga je pak zamijenila s hitmejkericom i reppericom Iggy Azalea, i to se pokazalo dobitnom kombinacijom. Iggy i J.Lo pokazale su se kao savršen par, a potvrđuje to i najnovija fotka koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu. Pokraj objavljene fotke J.Lo je šaljivo napisala: 'Ovakvu stražnjicu nisite vidjeli još od 'Jenny from the Block'.

Na objavljenoj fotografiji J.Lo i 23-godišnja Izzy poziraju odjevene samo u badiće koji u punom sjaju ističu njihove opjevane pozadine. Jennifer i ovoga put izgleda doista nevjerojatno, a pogled na nju u ovoj pozi izaziva vrtoglavicu.