L’OCCITANE

Ruže i kraljice

20.08.2014 u 15:32

Bionic
Reading

Omiljena kolekcija Ruže, 4 Kraljice kreirana prije deset godina, 2014. godine je dobila novo ime – Ruže i kraljice. L’OCCITANE je mirisne i njegujuće formule obogatio jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse, dobivenim tehnikom enfleurage

Ruža, kraljevski cvijet, poetična je mirisna muza koja je nadahnula L’OCCITANEOVU istinitu priču o osvježavajućem i poput baršuna zavodljivom mirisu. Priča o toj dragocjenoj toaletnoj vodici koju je ispisalo mirisno pero L’OCCITANEOVOG trgovca mirisima iz Provanse, počinje legendom o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

 

U srcu ruže...

 

Miris koji slijedi nove trendove i istovremeno je vjeran izvornoj kompoziciji, istinski je dodir bezvremenske ženstvenosti. Gornje note otkrivaju citrusnu svježinu bergamota i listova crnog ribizla, potom miris otvara svoje srce protkano notama baršunastog buketa četiriju ruža (ruža iz Grassea, bugarska, marokanska i turska ruža) i dragocjenog ekstrakta ruže, dobivenog tehnikom enfleurage. Akordi maline i kupine prošarat će ovaj miris voćnim notama.

Mirisnoj harmoniji cvjetnih i voćnih nota bazu čini cedar ujedinjen s mekim dodirom heliotropa i mošusa. Profinjen cvjetni miris blista u elegantnoj bočici koja u sjećanje priziva raskoš u kojoj su uživale kćeri grofa od Forcalquiera. Moderan, profinjen i ženstven miris poput dragulja čuva ružičasta kutija ukrašena ugraviranim ružama.

 

Buket mirisnih proizvoda

 

Nježni mirisni sapun, 75 g

Svilenkasti gel za tuširanje, 250 ml i 75 ml

Uljepšavajuće mlijeko za tijelo, 250 ml in 75 ml
Uljepšavajuće mlijeko obogaćeno uljem šipka čini kožu mekom poput svilenih latica ruže.

Krema za ruke i nokte, 75 ml i 30 ml
Krema obogaćena karite maslacem i vitaminom E, učinkovito hrani, obnavlja i štiti kožu ruku i nokte. Nezamjenjih izbor za vaše ruke!

Melem parfem, 10 g

Eau de Toilette Intense, 10 ml

Piling gel za tuširanje, 200 ml in 70 ml
Piling gel za tuširanje obogaćen ekstraktom iz sjemenki šipka nježno uklanja odumrle stanice kože.

Biserni gel za tijelo, 250 ml
Hidratantan sjajni gel za tijelo obogaćen ružinom vodicom, osvježava kožu, obavija je čudesnim bisernim sjajem i profinjenim mirisom ruža.