LIZZIE MILLER

Zahvaljujući strijama i trbuščiću osvojila svijet

03.09.2009 u 15:12

Bionic
Reading

Naga djevojka oblog trbuščića koji joj se pomalo prelijeva preko ruba gaćica, osvojila je svijet. Njezina spremnost na to da kritičkim pogledima izloži svoje nesavršeno tijelo oduševilo je mnoge koji se nadaju da je napokon došao kraj vladavine mršavica

Plavokosa dvadesetogodišnjakinja Lizzie Miller čija je golišava slika osvanula u magazinu Glamour, gotovo preko noći postala je zvijezda i uzor mnogim ženama. Lizzie je bez imalo srama spremno pozirala ispred kamere i s osmjehom na licu zadovoljno pokazala svoje strije i opušteni trbuščić, a njezine 'viškove' uredništvo Glamoura nije retuširalo u Photoshopu. Stvarne slike stvarne djevojke odmah su izazvale val oduševljenja brojnih čitateljica koje su doslovno zasule uredništvo magazina.

Na tisuće čitatelja oduševljeno je komentiralo slike Glamourova novog modela. 'Oduševljena sam. Sviđa mi se žena sa stranice 194', glasi jedan od komentara. 'Svatko tko misli da Lizzie izgleda nezdravo trebao bi na pregled glave. Ona je visoka, atletski građena i ima trbuščić. Točka', piše drugi čitatelj. 'Stvarna žena koja izgleda kao normalna osoba. Zbog nje bih najradije vrištala od sreće', komentiraju drugi. 'Nadam se da je ovo početak revolucije', komentirala je glavna urednica magazina Glamour Cindi Leive.

Ako već ne pokrene revoluciju u medijima i svijetu mode, slika velika tek nekoliko centimetara, koja je objavljena na 194. stranici Glamoura, pokrenula je karijeru simpatične Lizzie. Mlada je djevojka već gostovala na američkom TV show 'Today' koji je tom prilikom zabilježio rekordnu gledanost, a pozvana je i u druge emisije. Njezina slika preplavila je medije, a već idući broj magazina Glamour posvetit će joj znatno više prostora u broju za studeni.

Inače, Lizzie sa 76 kilograma na 180 centimetara visine neki smatraju prevelikom čak i za reklamiranje linija za punije. Lizzie priznaje kako se u svom adolescentskom razdoblju često borila s težinom, ali da je svoj izgled napokon prihvatila zahvaljujući zvijezdama poput Jennifer Lopez i Beyonce koje su ponosne na svoje ženske obline.

'Činjenica da je došlo do ovakve reakcije govori da postoji nešto što ljudi žele vidjeti. Nije mi namjera promicati pretilost, jer nisam pretila, ali nisam ni mršavica', zaključila je Lizzie.