NIVEA IN-SHOWER

Koji je vaš najdraži In-Shower?

14.07.2014 u 09:10

Bionic
Reading

Volite se opustiti pod tušem i uživati u predivnim mirisima vaših gelova za tuširanje? Ali, kada trebate nanijeti losion ili mlijeko za tijelo nakon tuširanja poželite to preskočiti. Niste jedine. Onaj osjećaj čekanja dok koža ne upije sve i pomisao na gubitak vremena često nas tjeraju da koži nakon tuširanja uopće ne posvetimo pažnju

Bez obzira volite li se opustiti pod tušem ujutro ili navečer, učinkovita njega i onaj neodoljivi osjećaj mekoće kože podarit će vam inovativni NIVEA In-Shower regeneratori za tijelo. Nanosite ga nakon što ste se već istuširale svojim uobičajenim gelom za tuširanje te ga isperete. Zahvaljujući svojoj revolucionarnoj formuli, u dodiru s vodom aktiviraju se nježniji hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja.

Osim što ste uštedjele vrijeme jer ne morate nanositi dodatni losion za tijelo, možete uživati u mirisnoj i glatkoj koži. Na vama je samo da odaberete koji In-Shower je najbolji za vas.

In-Shower Smooth mlijeko za tijelo s njegujućim svojstvima posebno je namijenjenim suhoj koži. Obogaćen je shea maslacem koji pruža neodoljivo glatku i svilenkastu kožu, a u mirisu bijelog mošusa i sandalovine uživat će sva vaša osjetila.

Ako ste ipak vjerne klasici - In-Shower mlijeko za tijelo savršen je odabir za vas. Bogata njega s bademovim uljem podarit će suhoj koži potrebnu hidrataciju čineći je mekom i mirisnom.

Svi vi koji imate normalnu kožu In-Shower losion za tijelo s morskim mineralima sigurno će vas oduševiti i pružiti vašoj koži intenzivnu njegu, svilenkastu mekoću i potrebnu hidrataciju.

Za ljubiteljice kakaa i senzualnog mirisa vanilije idealan je najmlađi član linije – In-Shower Cocoa&Milk mlijeko za tijelo. Baršunasta tekstura i njegujuća formula obogaćena kakao maslacem, poznatim po svojim antioksidativnim svojstvom, namijenjena je normalnoj i suhoj koži, a sofisticiran miris ostaje dugo na koži.

Jeste li već odabrale svoj idealni In-Shower?