JELENA I IVICA

Pogledajte novu Miss i Mistera turizma!

14.07.2014 u 11:46

  • +20

Izbor za Miss i Mistera turizma

Izvor: Promo fotografije / Autor: Domagoj Biondić

Bionic
Reading

Jedanaesto po redu izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske održano je u Grand hotelu Palazzo u Poreču pred više od 2000 posjetitelja

Dvanaest atraktivnih finalistica i dvanaest privlačnih finalista iz cijele Hrvatske predstavili su se u najnovijim modnim kolekcijama tvrtki Kik, Fas, Pletix, Peperoncina, Mens Stuff i Soky Soka te sa satovima Novak i proizvodima iz parfumerije Dominus.

Nakon nekoliko izlazaka pred žiri novom Miss turizma Hrvatske 2014. proglašena je Jelena Katarina Kapa iz Trogira dok je Mister turizma Hrvatske za 2014. godinu Ivica Prižmić iz Splita.

Voditelji finalne večeri izbora bili su Vlatka Pokos, koja je ujedno otpjevala pjesmu 'Na dohvat ruke', te Boris Kosmač, vlasnik licence. Uz Vlatku Pokos, za glazbeni dio večeri bili su zaduženi Alka Vuica, Bojan Jambrošić, The Answer, Leo te Zdenka Kovačiček, glazbena legenda koja je oduševila publiku svojom interpretacijom. Uz provjerene hrvatske izvođače, veliko iznenađenje za sve posjetitelje bili su trubači iz Makedonije koji su atmosferu na porečkoj rivi doveli do vrhunca.

Pripreme finalistica i finalista u Poreču trajale su nekoliko dana, a tijekom svog boravka i aktivnosti u ovom gradu plijenili su pozornost građana i mnogobrojnih turista snimajući atraktivne modne editorijale.

Najzabavniji dio priprema bio je posjet Aquaparku Istraland, u kojem su svi finalisti uživali nakon svakodnevnih obaveza. Pobjednici izbora Miss i Mister turizma Hrvatske 2014. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Panami odnosno u Ekvatorijalnoj Gvineji u Africi.