NAGRADNJAČA

Velvet Smooth – spas u zadnji čas za grube i ispucane pete

15.07.2014 u 12:17

Bionic
Reading

Polako ali sigurno približava se datum vašeg zasluženog godišnjeg odmora. Nabavile ste sve potrebne rekvizite: veliki fancy ručnik, kremu sa zaštitnim faktorom 3000, badić koji je zadnji vrisak mode uz koji ide pripadajući kaftan, dizajnerske japanke za na plažu, sandalice za večernje koktele, depilacija odrađena, sve je spremno, a onda bacite pogled na svoje pete i otme vam se krik užasa!

Ta gruba koža, izgleda kao kora starog bora! Što sad? Pedikerka? Nema slobodni termin! A da ponesem čizme?

Čizme ostavite kod kuće jer spas u zadnji čas za vaše grube i ispucane pete stiže iz Scholla i zove se baterijska rašpica za stopala Velvet Smooth. Scholl je odavno sinonim za zdravlje i njegu stopala, a Velvet Smooth je novi, ergonomski oblikovan, profesionalni proizvod za njegu stopala, koji će nježno i brzo ukloniti grubu i tvrdu kožu a vašim stopalima pružiti tretman jednak onom kod stručnog pedikera.

Posebno dizajnirana glava uređaja s valjkom od mikrogranula omogućava jednostavnu primjenu, brzinu i učinkovitost, a prije korištenja nije potrebno namakanje stopala (dapače nepoželjno je, jer otežava sam postupak). Zaboravite lavore s kupkom i nezgrapne kamene za struganje, sve što vam treba je ovaj mali plavi ljepotan. Već nakon prvog korištenja vaša stopala bit će baršunasto glatka pa ćete i sami shvatiti zašto ovaj proizvod s pravom nosi ime - Velvet Smooth.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio pet Velvet Smooth baterijskih rašpica za stopala!

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 15. srpnja.

Nagradu su osvojile:

Melita Vidović
Božena Ilić
Helena Rukavina
Milica Barić
Ema Petković

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.