TAJNE DIVNE PJEVAČICE

Egzotična Sementa otkrila na što nikad ne bi pristala

14.07.2014 u 07:20

  • +5

Sementa ljepotica bez mane

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan

Bionic
Reading

Talentirana, komunikativna, zgodna i vanzemaljski lijepa. Sve to je pjevačica i glumica Sementa Rajhard koja nakon reality showa 'Hrvatska traži zvijezdu' polako i pažljivo gradi karijeru u mjuziklima. Nakon uloge u 'Stelli', užurbano se pripremaju za mjuzikl 'Zeleno blago' koji će premijeru imati 14. srpnja na Bundeku

Za tportal.hr je otkrila što nikada ne bi učinila za ulogu, koji joj je najdraži kompliment, što po njoj ženu čini lijepom...

Bili ste finalistica showa 'Hrvatska traži zvijezdu', gledatelji su Vas zavoljeli i prepoznaju po ulozi u 'Stelli', u kakvi se ulogama vidite? I što ste spremni napraviti za ulogu?

Vidim se različitim ulogama jer mi to predstavlja izazov koji bih rado prihvatila. Što se tiče nekih promjena oko kilaže, to mi vjerojatno ne bipredstavljalo problem, ali nikad ne bih pristala na drastičnu promjenu s kosom. Jako sam vezana za dugu, tamnu kosu i na ta odluke ne želimni pozmišljati. Postoje razne perike i to mi olakšava situacije.

Što bi Vam u poslovnom smislu bio izazov?

Želja mi je da snimam konstantno, volim taj posao, ekipu koja je predana svojem poslu. S ulogom se budiš i zaspiš tijekom cijelog snimanja, no također naučiš i čekati. Treba pričekati vrijedne i prave ponude, one koje te grade i na kojima sazrijevaš. Do tada, strpljen - spašen. Izazov bi mi bila uloga koja kroz sve epizode samo šuti, ljudima prikazuje svoje osjećaje i misli kroz mimiku, to bi me vrlo zaintrigiralo i znam da bi dala sve od sebe, iako je vrlo teško.


Na pragu je ljeto i godišnji odmori, jeste li i Vi poput većine tipičnih žena uskočili u neku beauty rutinu?

Moja je ljetna rutina svake godine ista. Puno tekućine, što manje make-upa, izbjegavanje teških jela, zaštita od sunca i odmaranje bilo na plaži ili u nekom seoskom hladu.

Izgledate super, čemu možete zahvaliti izgled? Vježbate li, pazite li što jedete?

Nažalost, naginjem oblinama, stoga moram paziti što, kad i koliko jedem, to naravno ne prelazi u opsjednutu borbu s hranom. Priuštim si sve, ali u manjim količinama. Ove sam zime išla na pilates kod prijateljice Ive i oduševljena sam. Uz minimalno napora, dva puta tjedno, tijelo se oblikuje i postaje ženstvenije. Tijekom dana popijem litru čaja od mješavine preslice, koprive, lipe... čisti organizam i pomaže uravnotežiti tjelesnu masu.

Imate odličnu liniju i ten, kako njegujete kožu, što Vam je najvažnije?

Čišćenje lica Bioderminom micelarnom otopinom i hidratantna krema su neophodan spoj za lice, pogotovo nakon cjelodnevnog make-upa.
To je zapravo moja higijenska rutina koju ne preskačem. Prijateljica Ines mi radi maskice za lice od prirodnijih sastojaka kao što je alga, masku koristim jednom u četiri tjedna kako bi mi lice doslovno prodisalo.

Što uvijek nosite u torbi?

U torbi se uvijek nalazi mali češalj, sunčane naočale, dezodorans, labelo i voda.

Bez kojeg kozmetičkog preparata ne možete?

Ne mogu bez dezodoransa i kreme za lice.

Koji Vam je najdraži kompliment koji ste dobili u životu?

Najdraži kompliment mi je bio da zračim skromnošću koja otvara sva vrata, a da pritom toga nisam svjesna. Skromnost je za mene vrlina koju sam stekla od malih nogu iz odgoja mojih roditelja.

Što po Vama ženu čini lijepom?

Ženu čini lijepom njen čvrsti stav i prirodnost u svakoj situaciji.