ZANOSNA ALESSANDRA

Za njezinim tijelom svi uzdišu

23.06.2014 u 07:26

  • +4

Alessandra Ambrosio

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Lijepa Brazilka Alessandra Ambrosio jedan je od najbolje plaćenih modela na svijetu, modni brendovi je obožavaju, a cijeli svijet uzdiše nad njezinim besprijekornim tijelom. Pitate se u čemu se krije tajna njezinog zavodljivog tijela i besprijekornog izgleda

Alessandra Ambrosio svakako slovi za jednu od najseksi žena na svijetu. Njezina besprijekorna figura izaziva vrtoglavicu kod muškaraca te kod žena određenu dozu ljubomore, sama Alessandra svoje tijelo opisuje 'dječačkim', iako smo sigurni da se mnogi muškarci ne bi s time složili. Zanosna anđelica Victoria's Secereta, na radost mnogih, udijelila je nekoliko savjeta te otkrila u čemu se krije tajna njezinog besprijekornog izgleda. Evo nekoliko savjeta iz rukava ove zanosne žene:

Usredotočite se na sebe. Svaka žena ima drugačiji metabolizam i drugačije genetsko naslijeđe, pa umjesto da se natječete s drugima, usredotočite se na sebe i budite najbolji što možete biti. Svatko ima one dane kada nije raspoložen za isticanje tijela, i upravo tome služe dobre stare traperice i obična majica. I sama se osjećam ponekad loše u vlastitoj koži i pred snimanja zažalim što nisam više vježbala. No što se može – to je život.

Imajte prioritete. Imati savršeno tijelo nije sve. Na primjer, želim da moja kći bude lijepa, dobra, visokoobrazovana i dobro odgojena. Savršena stražnjica ne čini osobu boljom. Sve se svodi na to koliko ste samopouzdani i zadovoljni sobom kao osobom.

Živite kao da ste na odmoru. To je moj moto i trudim se tako živjeti. Što god radila, u svemu nastojim naći dozu zabave. Ako radiš nešto što ti se ne sviđa, zapravo gubiš vrijeme. Život je kratak, a postoji toliko toga što treba vidjeti i osjetiti. Treba uživati u svakom trenutku.

Morate znati kako glumiti mršavost. Dobra poza uvijek pomaže. Uvijek provjerite jeste li ramena zabacili prema natrag i pronađite savršen sprej za samotamnjenje koji odgovara vašem tenu. Lagana preplanulost može vaše tijelo vizualno učiniti zategnutijim, pa kada se skinete na plaži ili odjenete kakvu zavodljivu haljinu, osjećat ćete se sigurnije.

Istaknite svoje atribute. Prihvatite ono što imate i iskoristite to. U Brazilu, glavni atribut je uglavnom stražnjica. Neke djevojke prirodno imaju izražene i lijepo oblikovane stražnjice i nisu sramežljive po pitanju toga, ističu ih, a upravo zbog toga su još više seksi. Druge djevojke naporno vježbaju kako bi to postigle. Kada vježbam na svaki gležanj stavim uteg od dva i pol kilograma, spustim se na sve četiri te i snažno naizmjenično guram petu lijeve i desne noge u zrak prema gore. Ponovim tri seta od dvadeset podizanja.

Svi imaju celulit, ali vježbanje pomaže.
Kada se pogledam u ogledalo i vidim celulit - da, i ja ga imam, baš kao svaka žena - onda se bacim na hodanje po stubama. Najbolje je odabrati one strmije koje zahtijevaju više napora i tada se bacim na posao – pređem oko 170 stuba, i to četiri do šest puta. To svakako djeluje na stražnjicu i noge, a također je sjajna kardiovaskularna vježba.