NIVEA MEN SENSITIVE

Upravo ono što treba muškarcima s osjetljivom kožom

06.11.2014 u 16:18

Bionic
Reading

Uvjerenje da su žene nježniji spol ne vrijedi govorimo li o koži - iako izgleda grublje od ženske, i koža muškaraca može biti nježna i osjetljiva. Studije pokazuju da sve više muškaraca ima osjetljivu kožu te traži prave proizvode za nju, bilo da se radi o koži lica ili tijela.

NIVEA MEN predstavlja novu i poboljšanu liniju Sensitive koja u potpunosti zadovoljava potrebe osjetljive kože muškaraca cjelovitim asortimanom proizvoda za njegu tijela i lica s prirodnim sastojcima i 0 % alkohola*.

Prerađena formula ne sadrži štetne alkohole, čime je smanjena pojava iritacija, a u njoj su kombinirani čista prirodna kamilica i umirujući hamamelis. Formula je posebno razvijena za osjetljivu kožu muškaraca kako bi spriječila osjećaj peckanja, svrbež te crvenilo kože.

Ni robusna muška koža nije pošteđena iritacija i upala. Međunarodna istraživanja pokazuju kako sve veći broj muškaraca ima osjetljivu kožu: 57% ispitanika tvrdi da ima osjetljivu kožu lica, ali samo 49% njih koristi proizvode namijenjene upravo osjetljivoj koži. Tipične reakcije nakon brijanja su peckanje, mrlje, prištići i nadražena koža. Brada i vrat su najosjetljivija područja i potrebni su im posebni proizvodi.

Rezultati istraživanja pokazuju:

57% muškaraca ima osjetljivu kožu lica
45%usana,
37%ispod pazuha,
36%cijelog tijela,
28% na rukama,
27% na nogama

NIVEA MEN Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Posebno nježna formula s 0 % alkohola ne ostavlja osjećaj peckanja na koži nakon brijanja, a obogaćena je kamilicom i umirujućim hamamelisom koji ublažavaju crvenilo i suhoću kože te trenutno umiruju iritiranu kožu. Balzam se brzo upija i s vremenom vraća koži svjež i njegovan izgled.

NIVEA MEN Sensitive losion poslije brijanja
Poboljšana, posebno nježna formula bez mirisa i s 0 % alkohola ostavlja na licu trag svježine i njege te se brzo upija. Formula je obogaćena kamilicom i umirujućim hamamelisom koji pomažu u sprečavanju pojave iritacije bez peckanja te ublažuju crvenilo kože.

NIVEA MEN Sensitive pjena za brijanje za osjetljivu kožu
Posebno nježna formula sadrži 0 % alkohola. Obogaćena je kamilicom i umirujućim hamamelisom koji omekšavaju dlake na bradi te omogućuju temeljito i izrazito ugodno brijanje. Štiti kožu od iritacija i malih porezotina.

NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje za osjetljivu kožu
Posebno nježna formula sadrži 0 % alkohola. Obogaćena kamilicom i umirujućim hamamelisom omogućuje temeljito i izrazito ugodno brijanje. Štiti kožu od iritacija i malih porezotina.

NIVEA MEN Sensitive hidratantna krema za osjetljivu kožu lica

Nova bezmirisna formula s Active Comfort sustavom obogaćena je kamilicom i umirujućim hamamelisom. Formula ove hidratantne kreme intenzivno hidratizira kožu te s vremenom smanjuje osjetljivost kože. Sadrži UVA i UVB filtre. Ne sadrži alkohol niti mirise.

NIVEA MEN Sensitive Protect dezodoransi
Pružaju 48-satnu zaštitu od znojenja te osiguravaju njegu i zaštitu kože. Ne sadrže alkohol, a ekstrakti kamilice i ulje avokada sprečavaju nastanak crvenila i iritacija. Bez alkohola, boja i konzervansa.

NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje

Blagi gel za tuširanje s bambusovim mlijekom pretvara se u nježnu pjenu koja osvježava i njeguje osjetljivu i suhu mušku kožu, a pogodan je i za kosu. Bez alkohola.

Za više informacija o NIVEA proizvodima, posjetite www.nivea.hr

Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska