JOAN COLLINS:

'Zvijezde ne brinu dovoljno o svom izgledu'

24.08.2009 u 13:31

Bionic
Reading

Glumica Joan Collins, koja je svojim brižno njegovanim stilom svojedobno zaradila titulu modne ikone, smatra da se većina novih zvijezda ne brine dovoljno o svom izgledu

Mlade glumice, zvijezde i zvjezdice ne vode dovoljno brige o svom izgledu kada su u pitanju neke manje formalne prilike. 'Naravno, stil se dramatično promijenio. Nitko više ne želi izgledati poput diva kao što su bile Pola Negri ili Gloria Swanson. Njihova prenaglašena šminka, frizure i odjeća bile su čemu su se naše majke i bake divile, no danas bi one izgledale smiješno. Zapravo, one bi bile osvježavajuća promjena od nedovoljno dotjeranog izgleda kakav njeguju današnje zvijezde koje viđamo u magazinima', rekla je 76-godišnja Joan Collins koja je oduvijek bila na glasu zbog svog besprijekornog smisla za lijepo i dobro promišljenog stila.

Ipak, u nizu 'zapuštenih' suvremenih zvijezda, Joan Collins izdvojila je nekoliko njih koje odskaču iz mase 'bezličnih'. Ditu Von Teese izdvojila je zbog njezine predivne crne kose, ženstvene figure i crvenih usana, a svojim stilom oduševile su je i Beyonce Knowles, Nicole Kidman i Angelina Jolie.

'Možda je razlog da su danas istinske dive tako rijetke zbog paparazzo snimaka koje ih razotkrivaju kako na aerodromu bez šminke izgledaju dan nakon izlaska na crveni tepih. Ljepotice zlatnog doba Hollywooda bile su, za razliku od njih, potpuno zaštićene i nikada se nisu morale suočiti s paparazzo slikama i neprestanim napadom na privatnost', zaključila je Joan Collins.