OKRUNJENA STEFANIA FERNANDEZ

Venezuelanka opet ponijela krunu Miss Universe

24.08.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Miss Venezuele Stefania Fernandez okrunjena je kao nova Miss Universe. Naša predstavnica Sarah Ćosić nije ušla u superfinale

Miss Venezuele Stefania Fernandez osvojila je titulu Miss Universe na natjecanju koje je u noći na ponedjeljak održano na Bahamima.

Titula je tako ostala u Venezueli, jer je prošle godine pobijedila Diana Mendoza, koje je predala krunu svojoj sunarodnjakinji. Ukupno je to šesti naslov Miss Universe za djevojke iz Venezuele u 59 godina održavanja ovog natjecanja ljepote.

Prva pratilja je Miss Dominikanske Republike Ada Aimee de la Cruz. Među pet finalistica bile su i Miss Kosova Gona Dragusha, Australije Rachael Finch i Portorika Mayra Matos Perez

Osim krune, Miss Universe Stefania Fernandez dobit će i novčanu nagradu čiji je iznos ostao tajna, ali i školarinu za studij glume u New Yorku u vrijednosti od 100.000 dolara, petodnevni odmor na Bahamima za dvoje, nakit i kompletnu garderobu.

Naša predstavnica Sarah Ćosić nije se kvalificirala u finale i završila je izbor na 11. mjestu. Za krunu Miss Universe natjecale su se ljepotice iz 83 zemlje.