PROLJETNI MAKOEVER

Obnovite kožu uz novitete iz Avona

18.04.2014 u 11:11

Bionic
Reading

Prirodni mirisi, boje, oblici i motivi se nalaze svuda oko nas i u Avonu potiču maštu na kreiranje predivnih proizvoda. Zato joj se vraćaju na svakom koraku, a posebno su ponosni na novu Hello Green Tomorrow narukvicu

Anew Reversalist anti – aging linija za njegu kože
Avonovi znanstvenici unaprijedili su Anew Reversalist liniju tako da u trenu reducira tanke linije i bore te su osigurali potpun pristup obnovi kože na staničnoj razini. Put do mlađe i zaglađenije kože nikada nije bio brži. 93% žena je primijetilo poboljšanje kože u samo tjedan dana.

ANEW Reversalist Obnavljajuća dnevna krema SPF25, 103 kn
Hidratantna dnevna krema vidljivo smanjuje tanke linije i bore, pruža koži pomlađeni izgled te istovremeno štiti od štetnih UV zraka.

ANEW Reversalist Obnavljajuća noćna krema, 103 kn
Pruža brzu obnovu kože uz bogatu hidrataciju tijekom noći. Umanjuje vidljivost bora i linija u samo tjedan dana.
ANEW Reversalist

Hello Green Tomorrow narukvica
Obnavljajući dvostruki tretman za područje oko očiju, 87 kn
Ovaj snažni dvostruki tretman za njegu područja oko očiju posvjetljava podočnjake te zaglađuje bore smijalice. 100% žena koje su ga isprobale se složilo da je područje oko očiju tretnutno posvjetljeno. Nakon samo tjedan dana tanke linije oko očiju su vidljivo smanjene.

Summer White Sunrise EdT, 25 kn
Kompozicija cvjetnih i chypre tonova podsjeća na čar i toplinu ljetnog jutra. Energičan, ali ipak nježan miris koji će probuditi sva osjetila. Neodoljivu cvjetno-chypre kategoriju obilježavaju note mandarine, orhideje i pačulija.

Avon Our Story EdT, 119 kn
Miris dočarava osjećaj prve ljubavi, a njegov kreator Yves Cesar kaže kako je 'pokušao obuhvatiti različite emocije ljubavi čiji je tijek jedinstven i može promijeniti život.' Orijentalno cvjetna kategorija mirisa donosi note sočne šljive, cvijeta magnolije i kašmira.

Elite Gentleman Untailored EdT, 109 kn
Uzbudljiva svježina orijentalnog tajlandskog bosiljka začinjena profinjenim notama aromatičnog čempresa i odvažnog kašmira, idealna je kombinacija za cool, samouvjerenog i sigurnog muškarca. Papratno-drvenasto-svježa kategorija donosi tonove tajlandskog bosiljka, čempresa i kašmira.

Luxe Lavish bronzer, 99 kn
Pruža koži topao i blistavo zdrav izgled. Bronzer se lako stapa sa svakim tonom kože te joj pruža zlatni sjaj svakim potezom. Luksuzni sastojci kao što su jantar i arganovo ulje čine kožu predivno glatkom.

Enhance &Glow losion za samotamnjenje, 41 kn; Enhance & Glow sprej za samotamnjenje, 31 kn
Proizvodi koji osiguravaju sigurno preplanuli ten zlatnog sjaja. Jedinstveni sastojci losiona i spreja za samotamnjenje pruža ju koži tamniju boju nakon samo 4 upotrebe te produljuju trajanje preplanulog tena tijekom ljeta.

Šampon s proteinom svile za sve tipove kose, Balzam s proteinom svile za sve tipove kose; svaki za 13 kn
Nova linija s proteinima svile! Protein svile poznat je po obnavljajućim svojstvima. Pomaže održati optimalnu razinu hidratacije kose, pruža joj elastičnost, mekoću i svilenkasti sjaj.

Serum za sve tipove kose s proteinom svile, 25 kn
Fantastični novi proiozvod za njegu kose. Tretnutni rezultati: obnova i zdravi sjaj, neodoljiva mekoća i elastičnost te podatnost kose.

Hidrokolor Absolute sjajilo za usne, 39 kn
Nakon što je Absolute ruž za usne osvojio srca Avonovih korisnica, na scenu stupa i Absolute sjajilo za usne.
Sjajna boja sa samoobnavljajućim pigmentima boje čini usne predivnima u jednom potezu. Njegujući kompleks vitamina C i E hidratizira dok kolagen i SPF 15 čine usne zdravijima.

Njegujući sapun s glicerinom i vitaminom E, 11 kn
Nježni sapun za cijelu obitelj savršeno hidratizira kožu. Savršeno za lice i tijelo. Čisti i hidratizira kožu, čineći je izuzetno mekom i glatkom.

Hello Green Tomorrow narukvica, 30 kn
Tropske šume služe kao 'pluća Zemlje' te pročišćuju zrak od zagađivača. Obnovom ovih šuma osiguravamo bolje sutra budućim generacijama. Uz vašu pomoć, milijuni stabala su već zasađeni, ali još mnogo posla je pred nama. Pozdravimo zajedno zeleniju sutrašnjicu. Unisex narukvica napravljena od 100% pamuka. Narukvica je prilagodljive veličine i dolazi s privjeskom u obliku lista. Eko pakiranje načinjeno je od recikliranog papira. Sav neto prihod od narudžbi Hello Green Tomorrow narukvice donira se za sadnju stabala u ugroženim šumskim područjima Južne Amerike i Indonezije