djelotvorna zaštita

Neostrata Skin Active ublažava vidljive znakove starenja

14.04.2014 u 11:03

Bionic
Reading

Nova NeoStrata® Skin Active napredna je, sveobuhvatna, anti-ageing linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica

Naime, poznato je da jedan sastojak ne može djelovati na sve te učinke, stoga NeoStrata® Skin Active linija objedinjuje snažne, klinički dokazane sastojke koji sinergistički djeluju u svim slojevima kože kako bi ublažili vidljive znakove starenja.

Hijaluron, matične stanice jabuke, voćne kiseline, peptidi, retinol, vitamin E, razne kiseline sa snažim anti-age učinkom te posebno patentirani NeoGlucosamine® sinergijski djeluju i stimuliraju proizvodnju kolagena u dermisu, pomlađujući i regenerirajući kožu vraćajući joj vitalnost, čvrstoću i tonus.

Nova NeoStrata® Skin Active linija sastoji se od dvije moćne kreme za lice MATRIX SUPPORT SPF 30 i CELLULAR RESTORATION te jedne za područje oko očiju INTENSIVE EYE THERAPY, a sastoje od posebno patentirane i snažne
SynerG formule koja se ovisno o vrsti kreme sadrži od 6 do čak 15 aktivnih NeoStrata® Skin Active sastojaka.

Te snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja. Linije i bore se zaglađuju iznutra prema van. Koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe.