BRZO I EFIKASNO

Kako u samo trideset sekundi izgledati bolje

22.04.2014 u 07:37

Bionic
Reading

Izgled možete promijeniti u vremenu bržem od onog potrebnog za stavljanje fotografije na društvene mreže. Zaista. Radi se o malim trikovima ljepote uz koje ćete se osjećati mlađe, privlačnije i bolje

Evo što sve možete učiniti na brzinu:

Obrve od kojih zastaje dah
Možda niste razmišljali o obrvama kao o nekom jako važnom detalju na licu, no pravilno oblikovane i pune obrve učinit će čuda za izgled. Ukoliko ga želite poboljšati u trenu, olovkom za obrve iscrtajte ih i učinite gušćima. Efekt neće izostati.

Nanesite kremasto rumenilo

Za nanošenje kremastog rumenila na lice treba imati više vještine nego za puderastu verziju. No jednom kada usavršite njegovo nanošenje i želite u trenu dati novi sjaj svom izgledu, stavite na obraze malo kremastog rumenila.


Uvijte trepavice
Duge i guste trepavice naglašavaju oči i daju im poseban šarm. Za brz popravak izgleda ovo je super trik.

Nanesite na tijelo hidratantni bronzer
Neke kreme za zaštitu od sunca daju fin sjaj, ali i malo boje, pa ističu put. Znaju biti obogaćene shea maslacem, a koži daju prirodan izgled i lijep sjaj.

Nanesite korektor
Kako biste otvorili oči i sakrili tamne kolute, sve što vam treba je korektor na podočnjacima, a nakon ovog beauty trika u trenu ćete izgledati svježije.

Napravite lagani piling usana
Ukoliko nanesete sjajilo ili ruž na ispucale usne, efekt bi mogao biti vrlo loš te biste čak mogli izgledati malo starije. Lagan i brz piling usnica odstranit će mrtve stanice, a nakon toga one su spremne za sjajilo.