NAGRADNJAČA

Poklanjamo uređaj za čišćenje lica Philips VisaPure

18.04.2014 u 08:26

Bionic
Reading

Svakodnevna njega lica nikada nije bila učinkovitija! Pobrinuo se za to Philips svojom VisaPure rotirajućom četkicom za čišćenje lica – nježnim, jednostavnim i izvrsno dizajniranim aparatom koji istovremeno masira lice i uklanja svu nečistoću i to 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom, a ovom prilikom Philips i tportal vam poklanjaju četkicu za čišćenje lica VisaPure

Što je VisaPure?
VisaPure nježna je rotirajuća četkica za čišćenje lica koja nježnim, jednostavnim i izvrsno dizajniranim aparatom istovremeno masira lice i uklanja svu nečistoću, i to 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

Kako radi četkica VisaPure?
U Philipsu su svjesni da je prvi korak do lijepe kože svakodnevna njega lica koja uistinu daje vidljive rezultate. VisaPure osigurava nježno čišćenje lica u samo jednoj minuti i 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom. VisaPure čisti kožu i trenutno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica.

Zašto je važno pravilno čišćenje lica?
Zdrava i mladolika koža postiže se pravilnom njegom. Na površini kože svakodnevno se nakupljaju odumrle stanice, bakterije, prljavština, loj i ostaci make-upa stvarajući površinsku barijeru. Redovito i pravilno čišćenje kože olakšava prolazak, a time i učinkovitost aktivnih tvari iz preparata za njegu. Zdravom izgledu kože pridonosi i nježna masaža koja potiče mikrocirkulaciju, povećava dotok kisika, olakšava izmjenu tvari i ubrzava obnovu kože. VisaPure uređaj je idealno koncipiran spoj nježnog čišćenja kože i poticaja mikrocirkulacije.


Koliko je učinkovita četkica VisaPure?
VisaPure testirana je u vrhunskim laboratorijima. U ispitivanju među 100 žena koje su koristile VisaPure dva tjedna rezultati su sljedeći:
-87% potvrdilo je da im je koža sjajnija nego čišćenje drugim proizvodima za čišćenje lica
-95% opisalo je korištenje ove četkice izrazito ugodnim iskustvom za lice
-88% potvrdilo je da im je koža puno mekša i nježnija
-91% naglašava efekt masaže koristeći četkicu

Je li četkica komplicirana za korištenje?

VisaPure izrazito je jednostavna za korištenje, a opet nevjerojatno učinkovita što svjedoče i vidljivi rezultati već nakon prvoga korištenja. Četkica je i vodootporna pa se može koristiti i pod tušem.

Može li VisaPure izazvati iritaciju kože?
VisaPure testirana je u vrhunskim laboratorijima specijaliziranim za proizvode za njegu kože. Nježne četkice uređaja osiguravaju ugodan osjećaj tijekom čišćenja, a posebno četkica za osjetljivu kožu. Vibrirajući pokreti također osiguravaju osjećaj ugode i efekt masaže.

Zašto nam je potreban električni uređaj za čišćenje lica? Što ne valja s tradicionalnim metodama?
Philips želi pomoći ženama da se osjećaju lijepo i ugodno u svojoj koži, a upravo je pravilno čišćenje kože temelj njene ljepote. Metode čišćenja lice nisu se previše razvijale kroz godine, a upravo je to bio povod za razvijanje uređaja kao što je Philips VisaPure inovativnim pristupom njezi kože. Sve to pomaže ženama da pokažu kožu u punom sjaju istovremeno povećavajući učinkovitost njihovih svakodnevnih preparata za njegu lica. Philips VisaPure kombinira dermatološka istraživanja s pametnom tehnologijom koja osigurava ljepšu, čišću i sjajniju kožu u samo jednoj minuti i to 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

Koje su prednosti korištenja četkice Philips VisaPure u odnosu na čišćenje lica blazinicama?
Na temelju 'dual motion' tehnologije (vibracija i rotacija) VisaPure čisti kožu jednako nježno, ali 10 puta učinkovitije od čišćenja rukom. Vibrirajući pokreti četkice osiguravaju ugodan osjećaj i efekt masaže lica čime lice djeluje zdravije i opuštenije. Valja istaknuti kako se ručnim čišćenjem dio nečistoće dodatno umasirava u pore lica, dok VisaPure u potpunosti uklanja svu nečistoću ostavljajući pore potpuno slobodnima, čime se pojačava učinaka preparata za njegu lica.

Mogu li VisaPure kombinirati sa svojim uobičajenim sredstvom za čišćenje lica?
VisaPure se može koristiti zajedno s omiljenim losionom, gelom ili mlijekom za čišćenje lica. Također se može koristiti sa ili bez vode.

Zahtijeva li korištenje četkice VisaPure promjenu dnevne rutine čišćenja lica? (npr. češće nanošenje kreme za lice, priprema kože za korištenje četkice...)
VisaPure vrlo se lako uklapa u svakodnevnu rutinu njege lica. Dapače, VisaPure još bolje priprema kožu za apsorbiranje svih preparata za njegu lica koje inače koristite.

Što ako imamo problem s alergijom na sve preparate za njegu kože? Možemo li u tom slučaju koristiti VisaPure?
VisaPure jednako je učinkovita, ali i nježna i na najosjetljivijoj koži. Ženama sa osjetljivom kožom preporučuje se korištenje četkice Sensitive, posebno dizajnirane za svakodnevnu njegu i čišćenje kože sklone alergijama i iritaciji.

Koja je razlika među četkicama VisaPure koje su u ponudi?
Četkica VisaPure za normalnu kožu namijenjena je svim tipovima kože, a njezine svilenkaste niti omogućavaju svakodnevno korištenje. Četkica za osjetljivu kožu sadrži još tanje i nježnije niti. Četkica za dubinsko čišćenje kombinira kraće i duže niti – kraće dubinski čiste kožu, a duže u potpunosti otklanjaju mrtve stanice s površine lica.

Philips i tportal.hr poklanjaju najbržoj čitateljici rotirajuću četkicu za čišćenje lica VisaPure!

Nagradu je osvojila Nives Vukelić. Čestitamo!

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.