TKO BI REKAO

Slavna ljepotica otkrila što je zaslužno za njene seksi obline

04.04.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Scarlett Johansson očekuje prvo dijete, ali nitko ne sumnja da će vrlo brzo nakon porođaja imati vitku liniju za kojom uzdišu i muškarci i žene

Lijepa je glumica već naviknuta na pohvale za besprijekornu liniju, a sada je otkrila i kako je održava te što jede. Glavno joj je oružje u održavanju linije kelj. Pokušava ga kombinirati što češće u što više jela, piše Daily MailZahvaljujući ulozi Natashe u filmu 'Captain America: The Winter Soldier', postala je lice superjunakinje, ali kaže da joj nije uvijek ugodno u uskom odijelu. Osim toga, većinu je opasnih akcija odradila sama pa i to pripomaže skladnim oblinama.

Kaže kako je lijepo biti u središtu pažnje zbog takve uloge i izgleda, ali se nada da će je u budućnosti pamtiti i po nekim drugim ulogama. Dodaje kako mnoge glumice dobiju najzahtjevnije uloge iza tridesete pa se veseli tom razdoblju i nada se dobrim prilikama.

Usprkos slavi, ističe da pokušava živjeti što normalnijim životom te, baš poput drugih, obilazi trgovine, kupuje ili odlazi na fitnes te voli privatnost.