PROLJETNI NOVITETI

Krenite s konkretnim pripremama za ljeto uz Avon

28.03.2014 u 11:31

Bionic
Reading

Avon je proljetnu kampanju započeo divnim bojama i posebnom cvjetnom pričom u mirisnoj bočici Avon Fleur EdP-a, a sada je i pravo vrijeme da se krene s konkretnim pripremama za ljeto!

Cellu Break 5D anticelulitni tretman, 49 kn
S prvim ljepšim danima počinjemo s intenzivnim traženjem načina kako se riješiti celulita. Ako do sada niste našli odgovor, znajte da zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i redovna njega kože trebaju prerasti u vaš životni stil. Proizvodi koji se bore protiv celulita u kombinaciji s navedenim učinit će čuda. Inovativan 5D anticelulitni tretman djeluje u 5 dimenzija: reducira vidljivost celulita, povećava sagorijevanje masnoća, pomaže oblikovati i učvrstiti tijelo, spriječava nastanak novog celulita, zaglađuje i hidratizira kožu. Ekstrakt lista karambole djeluje kao moćni anticelulitni sastojak: novi revolucionarni tretman djeluje 10x bolje od tretmana sa sastojkom kofeina (na temelju in-vitro ispitivanja).

Ljepota ravno iz prirode! Upravo je to rečenica u kojoj možemo sažeti njegujuće i hidratantne linije proizvoda Avon Naturals. Nova Naturals kolekcija puna je vitamina i radosne energije zahvaljujući upravo prirodnim sastojcima. Otkrijte predivne mirise, fantastične formule i snagu 30-satne hidratacije u novom redizajniranom izdanju.

Linija sa šljivom i vanilijom: Sprej za tijelo, gel za tuširanje i losion za tijelo, svaki za 29 kn
Linija s cvijetom trešnje: Sprej za tijelo, gel za tuširanje, losion za tijelo, svaki za 29 kn

Ultra Shiney sjajilo za usne, 29 kn
Ultra sjajna formula pruža usnama predivan izgled, vitamin E i shea maslac čine ih glatkim, a praktičan aplikator i pakiranje čine ovo sjajilo za usne idealnim dodatkom za svaku kozmetičku torbicu.


Magic Tan pjena za samotamnjenje, 32 kn
Za prirodno preplanuli izgled koji traje i do 7 dana. Pjena za samotamnjenje sadrži beta karoten, aloe veru, kokosovo ulje te vitamine A i E. Hidratizira i učvršćuje kožu te joj istovremeno pruža preplanuli izgled. Dolazi s praktičnim aplikatorom.

Univerzalna hidratantna krema za lice, 15 kn
Jedna nježna krema za cijelu obitelj! Nježna formula s vitaminom E u trenu hidratizira kožu i poboljšava njezinu zaštitnu barijeru. Univerzalna krema za lice, ruke i tijelo prikladna je i za djecu.

Avon Fleur EdP, 105 kn
Optimističan buket sočne marakuje i ružinih latica s naletom razigranog plavog irisa. Miris iz cvjetno – voćne kategorije unijet će radost u svaki vaš dan.