TAJNA SAVRŠENA IZGLEDA

Što sve Kim Kardashian čini za ljepotu

25.03.2014 u 09:32

Bionic
Reading

Voljeli mi starletu Kim Kardashian ili ne, morat ćemo priznati da uvijek izgleda besprijekorno dotjerano, i kad je izgled i kad je moda u pitanju. Ona je pak otkrila što sve radi za ljepotu

Preskačite šamponiranje – barem ponekad

Kim Kardashian kosu pere svaka dva dana znajući da je svakodnevno pranje isušuje. Osim što je ponekad uopće ne šamponira, redovito koristi marokansko ulje i povremeno masku za kosu Carol's Daughter Monoi. 'To kosu čini prekrasno mekanom', otkriva Kim.

Oblikovanje obrva jako je bitno

Reality zvijezda dugo je sama čupala obrve. 'Moja kozmetičarka Anastasia Soare stalno me nagovarala da će mi ih ona oblikovati, no nisam dala. Jednom kad sam joj popustila, postala sam opsjednuta, ona to radi savršeno, najprije ih premaže voskom, a potom pedantno počupa.' Kim to čini svaka tri tjedna.

Sjenilo nanesite poput profesionalca

'Najprije nanesem bijeli puder oko očiju, a onda ga iščetkam. Tada nanesem sjenilo koje ostane vrlo postojano i dugo traje.'

Odaberite idealne nijanse za svoju put

Od rumenila Kim koristi Narsov Blush in Orgasm, obožava Revlonove ruževe za usne te sjajila Yves Saint Laurenta. Otkrila je savjet svoje kozmetičarke: štipkajte se za obraze, i boji koju vam pokaže lice što više približite boju rumenila. Jednom kad pogodite pravo rumenilo, više nećete imati dilema.

'Ako pak želite savršen ruž boje mesa, neka bude tek za nijansu svjetliji od boje usana', rekla je.

Kod biranja crvenog ruža, treba isprobati sve – od tamne, vinski crvene do naračasto-crvene boje i jednostavno vidjeti s kojom vam nijansom lice živne, a s kojom djeluje beživotno.

Povećajte trepavice

Kardashiankine su trepavice uvijek naglašene. 'Stavljam sloj na sloj, i to ne iste, već dviju maskare. Koristim Lancômeovu Doll Lashes i M.A.C.-ovu Zoom Fast Black Lash. Jednako tako Kim povremeno stavlja i umjetne trepavice.

Zamislite trojku na licu

Najprije stavim podlogu. Napudram lice, zatim na spužvicu stavim korektor brenda BeautyBlender te ga nanesem u obliku brojke tri s obje strane lica.

Temeljito očistite lice

Nema goreg nego kad žena dječjim vlažnim maramicama skida šminku. Tako lice nikako ne možete temeljito očistiti. Kardashianka to zna, i koristi specijalne maramice, Neutrogenin Makeup Remover Cleansing Towelettes. 'Ne znam bez njih. Čisto lice najbolji je adut protiv akni i protiv bora.'

Nokti su važni

Kim svoje nokte redovito njeguje i uređuje u salonu, ali o njima se voli brinuti i sama, tako da na put uvijek ponese pribor za nokte. 'Svako malo i sama im popravim oblik. Nikad ne oblikujem rubove noktiju, već volim ravne', rekla je.

Kožu održavajte mekom

Da bi napravila piling i skinula sprej za samotamnjenje, Kim odlazi u Korean spa u Los Angelesu. Kod kuće pak koristi proizvode Burt's Bees (Bees Sugar Scrub in Cranberry & Pomegranate i Fresh Brown Sugar Body Polish.)

Pazite što jedete

Kardashianka kaže da joj se stanje s celulitom popravlja režimom prehrane. 'Jedem zob ujutro, salatu za ručak i piletinu za večeru', priznaje.