NAGRADNJAČA

Osvojite novu Oriflame You Dazzle liniju proizvoda

03.03.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Slaveći sve žene koje svijet čine boljim i ljepšim, Oriflame kozmetika je u ponudi novih kozmetičkih proizvoda pripremila You Dazzle liniju proizvoda. Nema boljeg načina za iskazivanje ljubavi i divljenja prema ženama od divnog cvijeća na poklon i ne postoji bolje i prigodnije vrijeme za to nego što je Međunarodni Dan žena

Misleći o tome, u Oriflameu su kreirali You Dazzle. Riječ je o kolekciji proizvoda nadahnutoj svijetlim cvijetom frezije.

Zašto frezija? Elegantni cvijet frezije ocrtava gracioznost te se tradicionalno koristi za iskazivanje prijateljstva. Ali i - ljubavi. Idealan začetnik ove kolekcije...

You Dazzle kolekcija uključuje kremu za tuširanje, sapun i kremu za ruke te Pure Color You Dazzle ruževe za usne. Kolekciju odlikuje svježi i dinamičan cvjetni miris.

You Dazzle krema za ruke – hidratizira kožu, čini je mekom i brzo se upija.
You Dazzle krema za tuširanje – ne sadrži sapun, pH uravnotežena i ostavlja kožu mirisnom.
You Dazzle sapun – dovoljno blag za svakodnevno korištenje.

Novi Pure Colour You Dazzle ruževi za usne limitiranog su izdanja i dolaze u pet intenzivnih nijansi: Fresh Beige, Pink Petal, Violet Dew, Red Blossom and Dazzling Pink… Mogu biti idealan dar u boji za svaku ženu!

Tportal.hr je za svoje čitateljice pripremio tri paketa koji sadrže You Dazzle kremu za ruke, You Dazzle kremu za tuširanje, You Dazzle sapun i You Dazzle ruž za usne, nijansa Dazzling Pink.

Pakete su osvojile:

Valentina Brkić
Vanja Mađar
Lara Vidaković

Dobitnici iz Zagreba paket podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.