PREDIVNA VODITELJICA

Kako se Monika Mamić mijenjala kroz godine

11.03.2014 u 10:57

  • +12

Monika Mamić modne transformacije

Izvor: tportal.hr / Autor: Pixsell Boris Scitar/Vecernji list/Dražen Breitenfeld/Slavko Midzor/Davor Puklavec/PIXSELL/Matej Grgić

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Monika Mamić nakon pet godina pauze uskoro se vraća na male ekrane. No za razliku od početka karijere, kada je bila prepoznatljiva po svojoj bujnoj kovrčavoj kosi i ležernom stilu, novi izgled voditeljice znatno je drugačiji: elegantnija je, decentnija, ispeglane ravne kose, no još jako zgodna

Mama dvojice sinova, Josipa i Jakova, izgleda sjajno, a njezina tajna je, otkrila je nedavno za tportal, u vježbanju, ali i sreći.

'Kad su sretni, ljudi zrače. To nadopunjuje i izgled; sreća je tajna dobra izgleda', otkrila nam je tada Monika.  A povratnica na TV, ovaj put RTL, zbilja je sretna - osim skladnog privatnog života i majčinstva, Monika je ponovno aktivirala karijeru i izgleda apsolutno fantastično.


U ranijim fazama, u kojima je osvajala kovrčama i casual izgledom, topićima i trapericama, Monika je znala kako naglasiti atribute i biti pritajeno seksi. Sada pak nosi crne štikle Louboutin, elegantne balonere i seksi čipkaste haljine te ima dugu ravnu kosu. S godinama je naime njezin stil evoluirao, pa je sad češće možemo vidjeti u damskim izdanjima u kojima zna privući pažnju i učiniti da je baš svi primijete.

Bez obzira na novi modni izričaj i transformaciju otkačenih kovrča u ispeglanu i decentnu frizuru, Monika nije izgubila svoj šarm i osmijeh. A do emitiranja prve emisije koju će voditi u fotogaleriji pogledajte kako se sve mijenjala kroz godine.