NAGRADNJAČA

So...? miris za najhalloween look

17.10.2013 u 08:10

Bionic
Reading

Malo je poznato da su još stari Kelti obilježavali 1. studeni i slavili ga kao početak nove godine. Ovaj ratnički narod vjerovao je da za punog mjeseca, a najčešće noć prije dana mrtvih, pokojni napuštaju svoje grobove te nakratko opet dolaze na Zemlju. Prestrašeni mogućnošću susreta s mrtvima prekrivali su se zastrašujućim maskama i stvarali veliku buku kako bi sačuvali svoju žetvu i ljude od bolesti.

Vratimo se sad malo u sadašnjost – Hallowen, odnosno, Noć vještica jedan je od najpopularnijih zabavnih događanja koji nam pruža mogućnost da oživimo svoju maštu i na jednu noć postanemo netko drugi – Maria Antoaneta, Batman, kapetan Kuka, Pepeljuga, Štrumpfeta... granice ne postoje.

Originalan kostim zaslužuje i poseban miris! So…? mirisi poznati britanski brend mirisom i izgledom prilagođen je različitim osobnostima. Senzualni i zavodljivi mirisi jednako su zanimljivi romantičarkama, kao i tajanstvenim chic, glamuroznim ili opasnim djevojkama i ženama.

So…? Brit, So…? Eternal, So…? Superstar, So...? Exclusive, So…? Sinful, So...? Kiss me neka budu točka na i najhalloween looka.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio dva parfema iz kolekcije So...!

Nagradu su osvojile:

Ana Jeličić
Ivana Perić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.