MALE TAJNE SLAVNE LJEPOTICE

Beauty trikovi Liv Tyler

13.07.2009 u 11:18

Bionic
Reading

Zavodljiva glumica Liv Tyler odala je pomalo neuobičajen trik kojim postiže da joj obrazi izgledaju tako 'zdravo rumeno'

Kad Liv Tyler stavlja ruž za usne, voli malo bojice nanijeti i na obraščiće, i to s te iste šminke. Kako otkriva, boja od ruža na obrazima ostaje puno duže nego uobičajeno rumenilo.

'Koristim ruž za usne kao rumenilo, osobito ako se tog dana odlučim za ružičastu nijansu. Jednostavno utisnete malo boje na obraze da izgleda poput mrlje i malo razmažete. Najviše volim blagi, ružičasti ruž jer, za razliku od crvenog, još ga uvijek  možete nanijeti na usne i obraze i nakon nekoliko koktela, a da ne izgledate kao da ste sišli s uma', rekla je Liv za britanski InStyle magazin.

Liv također koristi kist za usne i podlogu za lice da bi prikrila nedostatke.

'Naučila sam koristiti kist za usne da bih prikrila prištiće. Kist ih savršeno zakamuflira jer je vršak tako tanak i precizan. To je super osobito ljeti jer ne morate nanositi tekući puder na cijelo lice. I još jedan savjet od moje kozmetičarke: koristite kremu za područje oko očiju na vrhovima usana da bi zaustavili bore', preporuka je lijepe glumice Liv Tyler.