NAGRADNJAČA

Tko će nagradno urediti svoje nokte?

13.07.2009 u 12:00

Bionic
Reading

CESARS SECRETS, tajna svjetskih majstora nail arta, dostupna je odsad i u Hrvatskoj. Budite i vi dio te tajne i osvojite lak za nokte koji koriste majstori nail arta

Bez obzira njegujete li romantični, retro, gipsy ili klasičan stil, vaši nokti zaslužuju lijep i njegovan izgled koji će dodatno naglasiti vašu individualnost, nokte koji će osvajati svojom pričom i ostavljati bez daha. U tome vam odsad pomaže renomirani brand CESARS SECRETS sa širokom lepezom proizvoda namijenjenih njezi i uljepšavanju prirodnih ili geliranih noktiju.

CESARS SECRETS proizvodi, proizvedeni po najvišim europskim standardima, nisu više namijenjeni samo profesionalcima, sada su dostupni svima, i to po povoljnim cijenama.

Lakovi za nokte u nijansama koje ste dosad mogli samo sanjati, gelovi u raznim bojama, šljokice, balzami zamamnih voćnih mirisa, rašpice i pilinzi tek su djelić čarobnog svijeta CESARS nail dizajna koji koriste i najveći svjetski majstori nail arta.

Da biste bili sigurni kako se i kojim redoslijedom nanose pojedini proizvodi te kako stvoriti leptiriće, valove ili zvjezdice na svojim noktima, a pritom biti sigurni da ne oštećujete svoj prirodan nokat ili da se lak neće oljuštiti nakon samo pet minuta kućanskih poslova ili gradnje kule u pijesku, pobrinula se tvrtka IFKA NAILS, generalni zastupnik za Hrvatsku.

Što se krije među šarama na noktima?

Osim savjetima, tu su za vas ukoliko dobijete kreativnu inspiraciju i odlučite se okušati u nail designu. Individualni pristup tijekom seminara, prenošenje bogatih iskustava s raznih natjecanja u Las Vegasu, Londonu i puno praktičnog rada korak po korak na svim stupnjevima edukacije i tako sve dok ne savladate određenu tematiku, učinit će od vas kvalitetnog i vještog nail dizajnera s diplomom European Nail Academy. Dizajnera koji će svoje snove i maštu prenijeti na nokte i začiniti bilo koji modni look uz vrhunske CESARS SECRETS proizvode.

IFKA NAILS, generalni zastupnik proizvoda CESARS SECRETS za Hrvatsku, pet čitateljica nagrađuje lakom i rašpicom za nokte, a jednu čitateljicu nagrađuje geliranjem.

Lak i rašpicu za nokte dobile su:
Sonja Srdanović (Osijek)
Katarina Vrkljan (Opatija)
Nataša Marunica (Sinj)
Anna Bratković (Nedelišće)
Kristina Španić (Nova Gradiška)

Geliranje je osvojila:
Iva Aumulner (Zagreb)

Čestitamo!