GODINA PARFEMA

Svaka zvijezda ima svoj miris

12.12.2008 u 17:00

Bionic
Reading

Od Katie Price do Elizabeth Taylor, svaka zvijezda koja iole drži do sebe na tržište je ove godine izbacila parfem sa svojim potpisom

Jedna od stvari po kojoj ćemo pamtiti 2008. vezano uz kozmetičke novosti svakako su parfemi celebrityja! Ove godine, više no ikada, parfemi s potpisom poznatih preplavili su tržište, pa je svaka iole poznatija starletica iskoristila svojih pet minuta slave kako bi 'sklepala' vlastiti miris. Stručnjaci za mnoge od njih kažu da su beskarakterni i da izazivaju mučninu, no parfemi slavnih itekako su tražena roba.

Tako nas je Kelly Brook ove godine počastila mirisom Vivacious, kombinacijom vanilije, ruže i maline, dok je Katie Price lansirala Besotted, miris citrusnih i cvjetnih nota.

 


Kylie Minogue predstavila je miris Sexy Darling, čija je esencija egzotično voće pomiješano s crvenom ružom. Za taj miris kažu da ima zanimljivu orijentalnu notu, no nedostaje mu volumena. Christina Aquilera kreirala je svoj drugi po redu parfem Inspire, zavodljivu kombinaciju manga, citrusa, frezije, ruže i sandalovine.

 

Mariah Carey predstavila je Luscious Pink, miris koji, unatoč nježnim cvjetnim notama, neodoljivo podsjeća na petroleum. I Beckhamovi su se bacili u biznis s parfemima i stvorili Signature For Her, vrlo jak miris koji je preporučljivo koristiti u najmanjim mogućim količinama.

 

Profinjeni Covet drugi je parfem Sarah Jessice Parker, uspješan jednako kao i nježni prvijenac Lovely. Paris Hilton mirisala je ove godine na svoj gorko-slatki Can Can, a Kate Moss na ultraženstveni i seksi Velvet Hour.

I dobra stara Elizabeth Taylor lansirala je vlastiti parfem nazvavši ga White Diamonds, klasičan miris za profinjene nosove.