U PONORU ANOREKSIJE

Courtney Love šokantno mršava

02.07.2009 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon mjeseci izbivanja iz javnosti Courtney Love sve je šokirala svojim anoreksičnim izgledom. Zbog pretjerane mršavosti zdravlje joj je ugroženo pa mora na hitnu kuru debljanja

Bivša pjevačica grupe Hole i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love, nakon višemjesečnog izbivanja iz javnosti snimljena je na ulicama New Yorka zabrinjavajuće mršavog izgleda koji nije uspjela zakamuflirati odjećom. Courtney, koju smo naviknuli gledati u puno ženstvenijem i zaobljenijem izdanju, sada izgleda kao kostur. Njezina je mršavost toliko zabrinjavajuća da su joj liječnici dijagnozirali pothranjenost i naredili joj da počne jesti.

'Znam da sam premršava', priznala je Courtney. 'Znam da to moram riješiti. Cilj mi je u idućih mjesec dana dobiti pet-šest kilograma. Ne šalim se, zaista se želim udebljati. Znate, kad sam imala gotovo 90 kilograma, sama sebi sam izgledala vrlo seksi. Moj mi je doktor dao jaku dozu vitamina i naredio mi da počnem jesti', rekla je u intervjuu za magazin Grazia.

44-godišnja pjevačica mora nadoknaditi najmanje 15 kilograma kako bi ponovo došla da normalne težine.

Za vrijeme intervjua Courtney je čak stala na vagu i neugodno se iznenadila kad je vaga pokazala da ima 53 kilograma na svojih 178 centimetara visine.

'Moram povratiti težinu. To je sve zbog stresa, ne možete ni zamisliti kako mi je bilo zadnjih nekoliko mjeseci', rekla je Courtney i dodala da je muče financijske poteškoće, a za vratom joj je i American Express, koji je protiv nje podigao tužbu zbog neplaćenog kredita i dugova.

Courtney Love već se godinama bori s težinom, no još se nikad nije toliko približila granici opasnoj za život.